Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
DetailKing (Kamienna)Chłopaki od zadań specjalnych
Jeśli robisz folię na lampy to przy okazji zrób sobie przyciemnioną folią
![]()
Ja mam przód i tył ściemniony.![]()
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
S-point, tylko i wyłącznie. Polecam, możesz się na mnie powołać
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Ty masz przyciemniona? Widziałem, że chyba @kozak ma I fajnie to wygląda
Pod Krakowem w Wieliczce jest jeszcze Auto Klinika - Zachar z Autocentrum tam swojego Mercedesa robił
Jeszcze nie, ale przy następnej wizycie u Karola w DetailKingu będę robił.
Żeby nie było to urodziwe włoszki też tam bywają: https://www.forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio/170723-mini_zlot_krakow.html#post2221274
polecam zadbaneauto.pl działają przy Zasadzie
a wlasnie dostalem od nich oferte jak bralem Julke 1.5 miesiaca temu...musze wrocic i zobaczyc co oni tam oferuja ciekawego - dzieki za przypomnieniemoze przy okazji ASO mogloby mi pare mankamentow poprawic w aucie
![]()
Jeśli dobrze widzę to oddział mają na Ojcowskiej. Czyli nie bezpośrednio "przy Zasadzie". Raczej na zasadzie współpracy tam wysyłają samochody.
Swoją drogą ja o tym, że współpracują usłyszałem... dopiero kiedy przyszedłem na odbiór do salonu z ekipą z DK. "Mógł pan powiedzieć, my tu współpracujemy z ZA.pl". Tylko wtedy bym się nie dowiedział o bublach jakie były na lakierze. Na szczęście DK uratował wszystko co znaleźli![]()