• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

AT Tuning Rzeszów

Auto
159SW 2.0JTDm(2012), 213Ps 420Nm
Czy ktoś stroił autko w Rzeszowie w firmie AT tuning. Mam do nich najbliżej, mają demo car-y Alfy, więc skłaniam sie ku temu, aby do nich Belle oddać na rolki.
Moje dotychczasowe przeróbki:
-Usunięcie katalizatora
-wkładka filtra powietrza KN
-Zmiana wirnika w turbosprężąrce(od Audi 2,5TDI 180Ps)
-Zmiana intercoolera na wydajniejszy wraz z dolotem 57mm: http://www.re5pect.pl/index.php?products=product&prod_id=343
Poluje na 180Ps i 360-380Nm, ale w szerokim zakresie np. 2300-3300obr.

Ostatnia edycja:
Ja u nich byłem. Podejście takie sobie ooooo. Wg mnie kosmicznej wiedzy tez nie mają, nie robią mapki na miejscu więc czy to aby nie jest gotowiec pewnosci nie mamy :)

Jeśli chcesz profesjonalną usługę to nie.

Polecam wizyte na Śląsku w Tychach w firmie Dynosoft. Mozna wynegocjowac atrakcyjna cene, ktora wynagrodzi dluga trase, a auto bedziesz mial pieknie wystrojone, lacznie z testami drogowymi.

---------- Post dodany o godzinie 11:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:39 ----------

Jesli wgrywaja gotowca, np z Vtech, to taka usluga jest warta max 500 zl, a takie firmy z reguly licza sobie jak za profesjonalny tuning, czyli minimum 1500 zl.

Amortyzatory
Powrót