artykuł o 4C

w Rzeszowie juz pierwsze fotografie z 4C sa i rowniez pierwsza przejazdzka na prawym fotelu.Sporting wczoraj nie mogl przestac jezdzic- wynika tak z relacji swiadkow:D

Koledzy, byłem dziś w Ganinexie w Katowicach. Obejrzałem dokładnie 4C, posiedziałem w niej, nawet dane mi było odpalić silnik i posłuchać jak to gada. Powiem Wam, że auto jest genialne. Nie wiem, jak jeździ, ale wrażenia wzrokowo-słuchowe są nieziemskie! Auto surowe, nie pozostawia najmniejszych wątpliwości, do czego zostało stworzone. Gdybym miał, dałbym te 250tys bez mrugnięcia okiem! Jest warta każdego grosza.
Odnośnie dźwięku - inżynierowie za niego odpowiedzialni są geniuszami. Auto brzmi genialnie jak na silnik 1,75. Na wolnych obrotach jest świetnie, ale jak wkręciłem ją wyżej, było po prostu genialnie! Po zdjęciu nogi z gazu oczywiście strzały z wydechu.
Zazdroszczę wszystkim szczęściarzom, którzy mają ją u siebie :)

Też dzisiaj byłem u Dukiewicza w Warszawie i macałem #482 w białym macie. No cudo, niskie, szerokie, kierunkowskazy z Seicento, nawiewy z mojej 156, ale i tak jest PRZE-CU-DOW-NA. No i dźwięk, w życiu bym nie powiedział, że to 4 cylindry.

wlasnie wrocilem do domu po przejazdzce na fotelu pasazera 4C.Powiem tylko tyle auto BAJKA.Ten lakier biala perła wersji Launch Edition to nie wiem jak mam okreslic mistrzostwo swiata.Morda mi sie jeszcze smieje, a przejazdzke zapamaietam bardzo dlugo.Dzieki wielkie dla Jarka ktory pofatygowal sie do mnie zeby mnie przewiezc ale mu sie nie dziwie bo tez bym caly czas nia jezdzil:cool:.Pozdrawiam

Farciarz. :D A filma jakiegoś chociaż nagrałeś? :P

Dodano po 2 minutes:

to byla szybka akcja.Dowiedzialem sie, ze Jarek jedzie do mnie 20 min. wczesniej.Zdjecia nawet robil Jarek,a dokladniej jego corka bo aparatu nie mialem.Przed chwila dostalem zdjecia na maila:D

Dodano po 2 minutes:

no chyba pierwszy raz na forum ktos mi bedzie czegos zazdroscil:cool:

Ostatnia edycja:
no wlasnie jest problem z rejestracja.Jarek wozi w bagazniku blache.Nie ma gdzie ja przymocowac,a te male sa podobno nielegalne.Insygnia na nas sie czaila bo dal maly popis na parkingu pod MC Donalds, a akurat sobie krazyla nieoznakowana insygnia po obwodnicy u mnie i zawrocila pod MC.Cos stali dziwnie i nie wiedzieli co zrobic.No na zdjeciach wydaje sie mala ale na zywo jest o wiele wieksza.Super piekne auto na zywo.Zdjecia nie oddaja jej piekna

Ja ją widziałem na żywo w salonie i stała ładnych kilka metrów od innych samochodów - wtedy nie wydaje się taka niska. Tutaj, obok 159, widać, że jest niziutka :).

Jak była objazdowa 4C czerwona, to w salonie mówili że ma homologację z jedną tablicą.

i jak widac 4C na Polskich drogach mozna zobaczyc bez najmniejszego problemu nawet w takim zadupiu jak Dębica:D

Pojechałem do Ganinexu Katowice aby oglądnąć 4C a tam dupa bo stoi na rynku w Pszczynie :)

Generalnie auto świetnie wyglądające, te światła bardzo fajne. Wnętrze skromne ale wystarczające. No i mruk 4 cylindry ... tłumik robi super robotę!

attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 20140601_134230.jpg
    20140601_134230.jpg
    157.6 KB · Wyświetleń: 529
  • 20140601_134509.jpg
    20140601_134509.jpg
    160.1 KB · Wyświetleń: 530
tak postawili bez nadzoru??Mogl obrysowac byle kto

ze tak jeszcze dodam wsiadanie i wysiadanie po stronie kierowcy to straszna meka.Po stronie pasazera jest znacznie latwiej

Chyba czas zrobić aktualizację marzeń. Cudo. Jak się sprawdza w mieście? Głowy przechodniów pewnie się ukręcają. Przez takie auto można się zagapić. Pewnie ilość kolizji w okolicy wzrośnie :)

Według oficjalnych danych, od początku roku sprzedamo w Polsce 5 egzemplarzy Alfy Romeo 4C, 4 w kwietniu, jedna w maju.
1 sztuka - dolnośląskie
2 sztuki - mazowieckie
1 sztuka - podkarpackie
1 sztuka - świętokrzyskie

Amortyzatory
Powrót