Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Jakie felgi? 20 cali?
20”Jakie felgi? 20 cali?
Tęsknisz za muskułem?
Tomaz nie żartuj
Wbrew pozorom jazda mustangiem jest genialnym doświadczeniem i bardzo mi brakuje jazdy wolnossącym V8 RWD
Nie można tych samochodów jednoznacznie porównać ale i jeden i drugi daje niesamowite emocje i wrażenia z jazdy.
Witam,
Przedstawiam wam swoją nowa Włoszkę![]()
Stelvio Q
Pokaż załącznik 260863Pokaż załącznik 260864Pokaż załącznik 260865
Samochód w moich rękach od troszkę ponad tygodnia
Kilka zdjęć z lokalnych eventow poniżej.
Wcale nie żartuję.
Tak myślałem. Mocne turbo są szybkie. Ale wolne ssaki (a szczególnie V-ki) nawet jeśli są wolniejsze to mają to trudno definiowalne 'coś', takie złożenie tych kilku cech (reakcja na gaz, liniowość itd.) które powoduje, że chcesz do nich wracać. O dźwięku nie wspominając![]()
Porównywanie silnika V6 z genami Ferrari do przedpotowego v8 dla mnie jest jednoznaczne.
Wiadomo, każdy czasem ma ochotę na dobrego hamburgera ale nie można go porównywać do wykwintnego, włoskiego dania. A takim z pewnością jest Stelvio Q, jeden z najlepszych sportowych SUV ów na rynku. W ostatnim teście Motor-u przegrał tylko z Lamborghini URUS.
Porównywanie silnika V6 z genami Ferrari do przedpotowego v8 dla mnie jest jednoznaczne.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk