Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
[MENTION=52368]Strzalka[/MENTION] kozak furka, mam identyczną, ale niestety z silnikiem 1.4 16v bo szukałem ponad miesiąc i nie było nic konkretnego jeśli chodzi o 120 i 155km. Pozdrawiam serdecznie
W sumie w temacie nic się konkretnego nie dzieje ale odswieże bo było kilka napraw:
- tarcze + klocki przód - bosch
- klocki tył
- chłodnica wody
- chłodnica klimatyzacji
[MENTION=80595]Rost29[/MENTION]
ja zamawialem z amerykanskiego Amazona bo wersje europejskie maja 1 USB. Doszlo doslownie w 5 dni DHLem, ramke i inne bzdety z allegro od uzytkownika auto-sonic2, lista:
ALFA ROMEO MiTo RAMKA RADIOWA 2/1DIN SZARY MAT
ADAPTOR REDUKCJA ANTENOWA ISO > DIN NA KABLU
STEROWANIE Z KIEROWNICY ALFA ROMEO MITO GIULIETTA (Connects2 CTSAR004.2)
Ramke pomalowalem plastidipem czarnym matowym. Wyszlo za 2 razem.
[MENTION=84762]Piotr89[/MENTION]
nie mam pojecia niestety, pamietam jak mechanik mowil a na fakturze nie mam wymienionego konkretnego modelu. Za cooler z montazem placilem 1800 pln, jezeli chcesz szukac po cenie.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.