• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[MiTo] AR MiTo 1.4 TB, Biała Perła

[MENTION=52368]Strzalka[/MENTION] czy na półksiężycach masz dystanse też na przodzie? Na tyle masz 17 mm, ładnie się licują z krawędzią błotnika?

[MENTION=33709]koniu[/MENTION] dystanse są tylko na tył. Przód jest seria. Na 18" musiałbym mieć 20mm bo jest inne ET niz 17" a tak to jest git.

Ostatnia edycja:
[MENTION=52368]Strzalka[/MENTION] dzięki rozumiem, że przód na serii też ładnie siedzi, czy może przydałby się mały dystans? :) powiedz mi jeszcze czy obniżałeś już miciaka?

Stety niestety jednak rezygnuje z tego pomysłu bo Mito i tak przód ma nisko. Odpuszczam temat czekam na wiosne by zalozyc 18", na 18" nie ma takiej tragedii :D

:) ja pozostaję przy 17" półksiężycach. Jakoś nie widzę alternatywy wśród 18"

tak przegląda i stwierdzam że piękne autko nie zepsute wiejskim tuningiem, a koło letnie robi robotę!!

[MENTION=33709]koniu[/MENTION] półksiężyce są oklepane w mito jak passaty na polskich drogach :D jest alternatywa dla nie lubiacych turbinowych stylów polskiezyce z poliftowej wersji :)
[MENTION=34131]Dareek[/MENTION] dzięki :D

ee niee! jak dla mnie najbrzydszy wzór jaki można założyć!

[MENTION=33709]koniu[/MENTION] [MENTION=34131]Dareek[/MENTION] NIE NO GDZIE! fujka!

Mowie panowie o tym:
152.jpg

Załączniki

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    101.5 KB · Wyświetleń: 0
no ale coś im brakuje- jakieś takie płaskie ;-)

Mi się widzą, ale lekki dystans by się przydał. Trochę podobne do podków 159 :)

Lekki update.
Wygłuszyłem od strony boczków drzwi. Z całych narazie zrezygnowałem bo boje się o wagę drzwi
236.jpg

237.jpg

Dodatkowo:
Auto zostało obniżone -30/-30 mm Eibach Prokit
238.jpg

239.jpg

240.jpg

Eibachy:
241.jpg

242.jpg

Porobie więcej fotek jak auto już będzie umyte bo narazie to tragedia :D

Czy przód auta mieści się nadal nad takim "standardowym" krawężnikiem czy przyhaczasz ? Pytam, bo sam się zastanawiam nad tymi sprężynami, a efekt wizualny jest świetny :)

[MENTION=70928]mcwaw[/MENTION] ciężko powiedzieć ale uważam, że będzie na styk przy "standardowych" kraweznikach.

Dodaje klika korzystniejszych fotek ;)
248.jpg

249.jpg

250.jpg

Wygląda świetnie!! Przód bardzo ładnie siadł :D Wiedzę, że pomimo mrozu skusiłeś się na mycie :) czy mi się wydaje?

Brudna cały czas, będzie cieplej to umyje. Może przed świętami jeszcze wrzuce letnie felgi to będzie okazja ;)

Amortyzatory
Powrót