• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Brera] AR Brera by Jaso

• Autor wątku Autor wątku Jaso
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ciekawy pomysl na kolor:) Na pierwszym zdjeciu wygladaja jak by byly jeszcze nie pomalowane.
Tez jestem ciekawy efektu;)

niestety focone nogą od taboretu przy kiepskim oświetleniu, więc i efekt nie jest odpowiedni. Jak tylko się ociepli będą fotki całości przy okazji będzie -25 w dół.

już są śnieżynki na Brerci:D choc jak na razie dobrych fotek brak:
attachment.php

attachment.php

-25mm juz w całości, czeka na podmianę
attachment.php

Załączniki

• biale.jpg
    biale.jpg
    45.4 KB · Wyświetleń: 393
  • IMG_1702.jpg
    IMG_1702.jpg
    82.5 KB · Wyświetleń: 395
  • IMG_1718.jpg
    IMG_1718.jpg
    112.9 KB · Wyświetleń: 394
Ja jestem na nie.

No ta sniezna biel jakos tak za bardzo az chyba daje po oczach

Panowie panowie:) :) miski i czarny na żywo w całości auta naprawdę jest Oki:) w sumie kwestia gustu...Jaso duzo kombinuje z brerka i na lepsze mu wychodzi. Wiec szacun...

Na pewno lepiej to wyglada niz jakby byly szare. Zrob jeszcze fote z wiekszej odleglosci :)

Panowie panowie:) :) miski i czarny na żywo w całości auta naprawdę jest Oki:) w sumie kwestia gustu...Jaso duzo kombinuje z brerka i na lepsze mu wychodzi. Wiec szacun...

wg mnie jest zle.Ale to nie moje wiec pikus:)

Niestety na żywo jest oporowo zajebiscie:D wiec trudno ze nie nie podoba;) a ten wzor felg zasluguje aby byc na 1 planie, i wszystkie ciemne kolory psuja wyglad tych felg, szczegolnie grafitowe i czarny zabija te felgi. Ponadto bardziej zwraca uwage

białe to do syfika pasuje nie do brery, ale o gustach sie nie dyskutuje, ( na starych felach mialem efekt bialego jak se plynem do mycia silników umyłem, wygladało tak samo :P )

Myślę że przy czystym samochodzei efekt będzie zabijał.

pierd.... Hipolicie ;) Ta felga ginie w ciemnych kolorach - jest b.dobrze w tym kontraście!

Amortyzatory
Powrót