[159] AR 159 TI alcesa

Tj tzw polskie podejście, czyli wyrwać jak najwięcej, za jak najmniej. Niestety...

Tak tak wszędzie super, tylko u nas jak zwykle źle. Uwielbiam takie defekowanie do własnego gniazda :P

Nie przesadzaj, ale taka jest prawda, tylko odsetek ludzi rozumie, że za dobry produkt trzeba dobrze zapłacić. Od 25 lat pracuję w handlu, więc wiem jak to wygląda od podszewki, zarówno w kwestii detalu jak i hurtu.
Pozdrawiam.
Rafał

Realnie nikt nie da 36 tysięcy za kilkunastoletnie auto marki, która (chcesz czy nie, z wiatrakami się nie wygra walki) ma marną opinię.
Nie sprzedasz go powyżej 30 tysięcy ale takie są prawa rynku.
Brerę sprzedałbyś. To auto ma zadatki na youngtimera i z czasem zadbane i wypasione brerki będą trzymać ceny. A 159 niestety nie.
Wilcze prawo jest takie, że przedmiot jest wart tyle, ile da za niego rynek.
Reszta to chciejstwo.

Nie byłbym taki pewien, tym bardziej, że mialem propozycje znacznie powyżej 30k ale po prostu się nie zgodziłem. Ja nie mam żadnego ciśnienia ze sprzedażą. Jak będzie, czas pokaże.
Pozdrawiam.
Rafał

Rafał wystaw ją sobie na OtoMoto też. Chociaż ostatnio mocno przeginają z cenami ogłoszeń...

Wypad do Cro uważam za udany. Kolejny raz 159 nie zawiodła, 3500km za nami.

IMG_20250616_115030.jpg

IMG_20250616_190004.jpg

IMG_20250623_163249.jpg

IMG_20250625_135025.jpg

Pozdrawiam.
Rafał

Fajna sztuka, jeszcze znajdź do niej Prodrive S felgi to będzie sztos, szkoda że nie miałem budżetu jak prawie 10 lat temu kupowałem moją 9tkę bo ta z 2.0 i F40 ma dużo większy potencjał, mi zostaje dalej dłubać przy mojej 1.9 :-P

Fajna sztuka, jeszcze znajdź do niej Prodrive S felgi to będzie sztos, szkoda że nie miałem budżetu jak prawie 10 lat temu kupowałem moją 9tkę bo ta z 2.0 i F40 ma dużo większy potencjał, mi zostaje dalej dłubać przy mojej 1.9 :-P
Miałem prodrive, fajna felga. Nawet kilka razy miałem, ale jednak wygrały oryginały z Giulii.
Jak przeglądniesz wcześniejsze posty w tym temacie to są tam fotki na felgach prodrive 19".
Tak, 2.0 ma potencjał, uważam, że to najlepszy diesel jaki był oferowany w 159.
Pozdrawiam.
Rafał

No i sprzedana...
Pierwszy zainteresowany który przyjechał obejrzeć, odjechał nią...
8 lat pięknej historii tego egzemplarza.
Sentyment pozostanie na długo.
Pozdrawiam.
Rafał

Następca zapewne już jest ;) albo jest w drodze

No niestety, aktualnie miejsce w garażu pozostanie puste.
Na ten moment musi mi wystarczyć Giulietta i Spider.
Na następcę 159 przyjdzie czas, oczywiście w obrębie jedynej słusznej marki ;)
Pozdrawiam.
Rafał

A jak tam sie spiderek miewa?

Nie pytaj...
Od kwietnia stoi w serwisie, ale można powiedzieć, że to taki gruby serwis.
Zostało już niewiele do zrobienia, maglownica trochę opóźnia finał prac, ale jak go odbiorę, to odgrzebię temat który dla niego zakładałem i z pewnością coś zrelacjonuję. Szczerze przyznam, że w piękną letnią pogodę już mnie nosi, żeby Busso usłyszeć, ale jeszcze trochę cierpliwości. ..
Pozdrawiam.
Rafał

Amortyzatory
Powrót