Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Aktualnie są oryginalne 19" z Giulia 8" ET33. Przód dystans 7mm, tył bez dystansu.Z tematu widze że siedzi u Ciebie seryjny zawias TI i 19" prodrive na 2mm dystansie z tyłu? Czy sie myle ;/
Aktualnie są oryginalne 19" z Giulia 8" ET33. Przód dystans 7mm, tył bez dystansu.
Prodrive są na sprzedaż, a miałem je z dystansem z przodu 15mm a z tyłu 7mm.
Pozdrawiam.
Rafał
Zawieszenie seria TiRafał, ale Ty zdaje się nie masz seryjnych sprężyn TI, tylko Eibacha, zgadza się?
Na seryjnych aż tak dobrze by nie wyglądała![]()
Zawieszenie seria Ti
ET felg robi swoje.
Pozdrawiam.
Rafał
Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam na prv, od razu uprzedzem, że wiem co sprzedaję i cena będzie wysoka.
Pozdrawiam.
Rafał
We wrześniu będzie na sprzedaż.
Widziałem ogłoszenie na OLX, cena niemała, ale i samochód zacny, więc pewnie znajdzie się chętny![]()
Powodzenia w sprzedaży
Jakieś plany na następny wóz?
Rafał, trzymam kciuki, żeby to wyjątkowe auto znalazło w końcu nowy dom!
Najlepiej oczywiście u fana marki, który nadal będzie ją utrzymywał w doskonałej formie.
Dochodzę do wniosku, że dzisiaj łatwiej sprzedać zajeżdżonego, bitego ulepa w cenie dobrego auta, którym nie jest, niż faktycznie solidny egzemplarz w cenie nieco powyżej rynkowej... A potem są narzekania, jak to Alfy się psują i jacy to handlarze nieuczciwi...
Pozdrawiam.
Rafał
Może nie łatwiej, ale na pewno auta, które mają ponad 10 lat i są w doskonałym stanie, bardzo trudno jest sprzedać w cenie adekwatnej do tego stanu.
Myślę, że duże znaczenie ma tutaj ograniczone zaufanie do sprzedawcy, bo przecież wg opisów wszystkie auta wystawione na sprzedaż są super utrzymane, więc po co przepłacać, skoro pewnie i tak będę musiał swoje włożyć.