• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

AR 156 2.0TS by cuma_borek

kierownica zmieniona na drewniana, oraz mozliwe ze zawita czarna podsufitka oraz slupki boczne

Czemu na drewno? Wszyscy od drewna uciekają i ja się chcę go też pozbyć w najbliższym miesiącu :) To w 156 były dostępne czarne podsufitki i słupki? Tylko czy środek nie zrobi się za ponury po takim zabiegu?

Czemu na drewno? Wszyscy od drewna uciekają i ja się chcę go też pozbyć w najbliższym miesiącu :) To w 156 były dostępne czarne podsufitki i słupki? Tylko czy środek nie zrobi się za ponury po takim zabiegu?
Ja mam czarny srodek w 166, ale czerwone skory i jest calkiem sympatycznie :)

w 166 rrr zrobilem ten sam zabieg z podsufitka, skory moze wymienie na jasnoszare, a drewno przyjemne w trzymaniu

nie wiem, narazie zimy nie dozyłem jeszcze, a pozatym samochod trzymam w garazu wiec nie jest tak zle

Alfa po wymianie wachaczy,drazka stabilizatora, cel osiagniety, doprowadzona do stanu ktorego moze pozazdroscic nie jeden samochod, zaczynam myslec nad sprzedarza, ale oczywiscie nie za wszelka cene, jezeli znajdzie sie chetny to sprzedam ale jak bedzie ktos nieslusznie marudzil to wygonie go, kilka fotek z dnia dzisiejszego
p9151198.jpg

p9151199.jpg

p9151200.jpg

p9151201.jpg

p9151202.jpg

p9151203.jpg

p9151204.jpg

p9151206.jpg

p9151207.jpg

p9151208.jpg

p9151212.jpg

p9151213.jpg

p9151216.jpg

p9151217.jpg

p9151218.jpg

kilka fotek po detailingu
dscf7035.jpg

dscf7040c.jpg

dscf7044l.jpg

dscf7045r.jpg

dscf7046.jpg

dscf7055e.jpg

dscf6975t.jpg

dscf6978t.jpg

dscf6995.jpg

dscf7005d.jpg

dscf7024b.jpg

dscf7026h.jpg

dscf7027n.jpg

BArdzo ładnie teraz się prezentuje. Mnie osobiscie drewniana kierownica w AR baaaaaardzo się podoba i sam w 156 i 166 takie kierownice mam.
Zima w dłonie nie jest zimno tzn jest bo od tego jest zima , żeby było qrwa zimno :lol: Ale kierownica daje rade.
Do tego jest z prawdziwego drewna a nie jakiegoś plastikowego szitu i dzięki temu dodaje wnętrzu sznytu.

A z ta lampką wewnątrz to bardzo ciekawy patent. Dodam tylko , że lampka w 166 swieci o wiele lepiej niz ta w 156.
Michał myślę , że szara skórka w połączeniu to ciemnego lakieru da lepszy efekt. Ale to tylko takie moje zdanie i gdybym miał tyle gratów do Ar co Ty to dał bym jeszcze tuby od nawiewów w kokpicie na te chromowane ze 166- z drewnianą kierką i skórą ładnie by to wyglądało.

Ostatnia edycja:
świetnie to wyglada, moze podpowiesz czym uzyskałeś taki efekt? tak dla mnie i dla potomnych:D

nie powiem czym zostal uzyskany efekt bo robila to osoba specjalizujaca sie takimi zabiegami kosmetycznymi a to ich tajemnica handlowa czym to robia

koszt od 250-500zl w zaleznosci od stanu oraz zakresu wykonywanej uslugi

kolor to blue cosmo dokladnie, a w tym wydaniu akurat po odswierzenieu jest ladniejszy niz czarny do ktorego bylem bardzo przekonany

Amortyzatory
Powrót