AR 155 2.0 94r !!

• Autor wątku Autor wątku Mdx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Mdx

Nowy
Auto
Volvo V60 D4 2015r.
Moja przygoda z samochodami zaczęła sie od 125p potem Fiat Tempra ( niestety przygoda z Temprą zakończyła sie kasacją :cry: ),a od listopada 2005 roku jestem najszczęśliwszym posiadaczem 155 :mrgreen:

Alfa Romeo 155 2.0 Twin spark
Rocznik 1994, a wiec silnik jeszcze 8 zaworowy z łańcuchem rozrządu

Za każdym razem jak do niej wsiadam nawet teraz po kilkunastu miesiącach czuje podniecenie jakbym miał ją od "wczoraj"

fajna fajna....
kurna gdzie tyle śniegu? :shock:
fajna fazk sobie polatac po takich zaspach :wink:

pozdro

To jest zeszłoroczny śnieg w Szczawnicy :(
Licze na to ze jeszcze w tym roku bedzie mi dane poszaleć po śniegu :!: SUPER Zabawa :twisted:

fajna fajna tylko zastanawiam sie skad te znaczki ferki kolo migacza :P

Fajna alfka i fotki tez niczego sobie :D
trzeba kiedys zebrac ekipe krakowską i zrobic spotkanie!

Znalazłem moim zdaniem fajniejsze fotki więc stare wywaliłem :P

Piękny krajobraz, piekna kiera , piękne auto ale żeby za furmanką jechać!!! :DDD

Autko bardzo ładnie wygląda, a co do kierownicy - jak mi się nie podobają kierownice bez poduszek to ta jest piękna :D Z tymi wstawkami drewnianymi autko bardzo elegancko wygląda w środku

Ale chuda :shock: pierwsze wrażenie jakie miałem po założeniu kierownicy ale po 2 dniach sie przyzwyczaiłem i jest git!!

Ps: wyżej wkleiłem jeszcze filmik żebyście mogli zobaczyć tą bestie w ruchu :wink:

Myślę że ta ostatnia fotka DSCN9445.JPG to nie Kills ;)

Ładna Niunia. :wink:

Ładna Bella ! Widzę,że Ci drewienko przypasiło.Też napoczątku miałem obiekcję,ale teraz jest miodzio.W Alfach jest prawdziwe drewno i ma ładną fakturę,bo to co montują w fordzikach,albo bejach to nie dość,że plastik to wyglądem woła o pomstę do nieba! Jeszcze chwila i ja pokażę moją Bellę to też będzie drewienko :mrgreen:

phantom71 napisał:
Myślę że ta ostatnia fotka DSCN9445.JPG to nie Kills ;)

hehehe po bardzo długim i trudnym pościgu udało sie!! Wyprzedziłem go :wink: :twisted:

grzelutek napisał:
Widzę,że Ci drewienko przypasiło

Bardzo długo sie zastanawiałem aż w końcu znalazłem za rozsądne pieniądze na allegro taki zestaw kupiłem i jestem zadowolony!

Źle przykleiłem tą listwę drewnianą bo troszku odstaje :roll: A najbardziej zadowolony jestem z kierownicy kręci sie nią naprawdę SUPER!

Zobaczcie co sobie kupił sąsiad z klatki obok :D
Taki widok cieszy :DDD :DDD Oby wiecej tak wspaniałych autek pod blokiem stało :twisted:

No to można powiedzieć,że mały spocik dzień w dzień :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót