Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W miejscu zamieszkania? Jeżdżenia ? (żartuję) ;-) Sprawdz czy nie jest popękany kabel idący od wzmacniacza do radia, czy jest przejście. Druga sprawa czy nie masz uszkodzonego połączenia od wzmaka do szyby przy samej szybie. Czasem różnica temperatury itd. powoduję zaśniedzenia złącza.to w czym tkwi problem??
to delikatnie jak z kobietą podważaj.... Ja miałem problemy z anteną do momętu jak zamontowałęm orginalne radio ... brak przejściówki i po problemie a kombinowałem z dodatkowymi wzmacniaczami itp ...A może by ktoś opisał jak dostać się do wzmacniacza w tym słupku nie rujnując po drodzę czegoś
Ja się zabieram, ale mam obawy że coś połamie i pourywam.
No u mnie tez wszystko ok ;> Mam radio dość wypasione no ale chyba to nie od tego ;Pkurcze, a u mnie odbiera bardzo dobrze....
zajrzałem do tego wzmacniacza, sprawdziłem i napięcie do niego dochodzi, to w czym tkwi problem?? radia praktycznie nieda sie słuchac a jak sie właczy podgrzewanie tylnej szyby to juz całkiem,,,![]()
ten dyndający kabelek to zasilanie a w radiu powinien byc podłączony do wyjścia oznaczonego jako "automatyczne wysuwanie anteny"