Hehehe, oczywiście - tel sparowany po bluetooth więc AA na tel uruchamia się przy połączeniu z autemA zainstalowałeś AA na telefonie?:>
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hehehe, oczywiście - tel sparowany po bluetooth więc AA na tel uruchamia się przy połączeniu z autemA zainstalowałeś AA na telefonie?:>
Hehehe, oczywiście - tel sparowany po bluetooth więc AA na tel uruchamia się przy połączeniu z autem![]()
ja mam to uruchamianie wylaczone, to dla aut bez aa gdzie telefon montujesz na uchwycie i to na nim masz obraz aaHehehe, oczywiście - tel sparowany po bluetooth więc AA na tel uruchamia się przy połączeniu z autem![]()
wszedzie pisza zeby uzywac ori kabel lub inny markowy i taki na ktorym dziala transfer danych bp z komputeremOK! Problem rozwiązanyokazuje się ze kolosalne znaczenie ma kabel - na 3 różne 1 jest „sprawny”...
Gdyby ktoś miał problem to najłatwiejsza diagnoza - jeśli przy podłączeniu kablem zaczyna ładować bez komunikatu to AA nie zadziała, przy ori kablu huawei pojawia się zapytanie: czy tylko ładować czy transfer zdjęć/plików - i niezależnie od wyboru AA działa![]()
2. W tunelu środkowym luzem lata jeszcze jedna wtyczka męska microusb (brązowa) - ktoś może ma pomysł od czego?
Ja sobie wyrobiłem nawyk dmuchnięcia w gniazdo za każdym razem jak cokolwiek podłączamNiestety trzymanie telefonu w kieszeni zabrudza je
nie bedzie to usb pod nawiewami, z tego co pamietam ze schematow ono laczy sie wlasnie z huba w podlokietniku
A gladzik na tej największej galce w stanach maja to chyna aktywne i można litery w navi na gladziku wprowadzacNie, to mam podpięte (jestem pewien, bo działa). Strasznie dużo tam tych usb, dwa wchodzą do huba (niezależnie od jego wersji), jest jeszcze szara męska i szara żeńska, które się tam po prostu łączą no i jedna wolna, o której wspominałem. Jest jeszcze jakieś wyposażenie akcesoryjne na usb, które mogłoby tam trafić? Wie ktoś lub ma schematy od tego?
a u mnie ta opcja jest teraz dostepna, nie byla na pewno zaraz po instalacji te 2-3tyg temu. moze restart tel byl potrzebny albo google odblokowuje co jakis czas pule userow. interfejs wydaje sie fajniejszy. jeszcze tylko szeroki ekran dla aa i bedzie miodzio
Zdjęcie dało szansę, ale niestety dalej dupa...
https://www.tabletowo.pl/android-auto-jak-wlaczyc-nowy-wyglad-poradnik/amp/
Dzięki za linka. Cos wiadomo kiedy logo AA zniknie i uwolni 1/3 ekranu?
google, a przynajmniej jakis gosc od nich na forum googla twierdzil pare tyg temu ze AA ma juz szeroki ekran od wersji 4.0 czyli wczesnej wiosny i sprawa jest po stronie auta.
Czyli co dalej? Stelvio żony jest z grudnia 2018, ekran 8", w piątek bylem na 1szym przegladzie, była akcja serwisowa na wskaźnik paliwa, ale nic wiecej. Trzeba się AR prosić czy jak ? Za kilka dni odbieram moja Q (z tasmy zjechala w czerwcu) , ciekawe jak tam bedzie z AA...