Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z tańszych do aut po 2020 carlinkit 5.0.
Na ładowarce indukcyjnej i z bezprzewodowym połaczeniem potrafi się tak nagrzać telefon, że rozłącza, ale to raczej z każdym adapterem tak będzie.
Na pełnym ekranie?
Dokładnie, obecne wersje obsługują AA po protokole carplay na USB dzięki czemu w przedliftach całe 8.8" ekran jest wykorzystywany. Wiem że tylko wtedy przełączanie pomiędzy dual screenem jest ciut tricky ale ponoć zrozumieć koncept i dzień się przyzwyczaić i jest git.AAwireless
Tak, ale w 8,8 przedlift o ile wiem ekran jest ciągle mały. Carlinkit słyszałem że coś wypuścił większego z własnym androidem na pokładzie i to o ile dobrze kojarzę wspiera cały ekran a AA w przedlift - do dopytania - od 3 lat używam iPhona więc nie śledzę zbytnioZ tańszych do aut po 2020 carlinkit 5.0.
Na ładowarce indukcyjnej i z bezprzewodowym połaczeniem potrafi się tak nagrzać telefon, że rozłącza, ale to raczej z każdym adapterem tak będzie.
Nie rozumiem po co robić takie kombinacje, martwić się czy telefon się grzeje czy nie, co też nie jest na pewno dla niego zdrowie, że się szybciej rozładuje, wieszać go na kratce od wentylacji? Co za problem podpiąć telefon do kabla, gdy jest potrzebne AA?
Na kablu też się grzeje, tylko mniej. Niestety, AA widocznie jest jakoś gorzej zaimplementowane w sofcie telefonu niż ACP w iPhonach co potwierdza i temperatura telefonu jak i czas pracy na baterii.
AA/ACP po WiFi to wygoda - brak potrzeby wyciągania telefonu z kieszeni, podłączania do kabla a i zużywania złącza/kabla tysiącami wpięć/wypięć telefonu.
moje obserwacje na iPhonie (carplay) są takie, że telefon bardziej się grzeje na włączonym yanosiku niż na mapach googla
Wygoda nie wygoda, zależy jak często się tego używa. Ja używam raz na pół roku jak jadę w nieznaną trasę i używam nawigacji. Wtedy wtykam kabel i nie mam z tym problemu. Ale nie o to chodzi - mam wrażenie że dla większości jak coś jest "bezprzewodowe" to jest cool i powód do prestiżu. Trochę śmieszne.
Haha, jaki żałośny post. Inni są śmieszni, bo używają bezprzewodowo CP/AA mając od razu po wejściu do auta muzykę, nawigację, yanosika itd., a ty podpinasz kabel raz na pół roku i czujesz się lepszy od innych dzięki temu?Wygoda nie wygoda, zależy jak często się tego używa. Ja używam raz na pół roku jak jadę w nieznaną trasę i używam nawigacji. Wtedy wtykam kabel i nie mam z tym problemu. Ale nie o to chodzi - mam wrażenie że dla większości jak coś jest "bezprzewodowe" to jest cool i powód do prestiżu. Trochę śmieszne.
Haha, jaki żałośny post. Inni są śmieszni, bo używają bezprzewodowo CP/AA mając od razu po wejściu do auta muzykę, nawigację, yanosika itd., a ty podpinasz kabel raz na pół roku i czujesz się lepszy od innych dzięki temu?Wygoda nie wygoda, zależy jak często się tego używa. Ja używam raz na pół roku jak jadę w nieznaną trasę i używam nawigacji. Wtedy wtykam kabel i nie mam z tym problemu. Ale nie o to chodzi - mam wrażenie że dla większości jak coś jest "bezprzewodowe" to jest cool i powód do prestiżu. Trochę śmieszne.