vego77
Nowy
Cześć,
po sprzedaży 159 chciałem spełnić swoję motoryzacyjne marzenie czyli tłusty amerykaniec
Na początku miał być mustang ale jakość wykonania w środku plus ogromna ich ilość mnie odrzuciła. Challenger z tyłu głowy siedział od dawna ale bałem się jego wielkości, trudności z parkowaniem itp. Jak się okazało całkowicie niepotrzebnie
Jeździ się jak każdym innym samochodem, do wymiarów przyzwyczaiłem się bardzo szybko. Nie jest to samochód sportowy, zawieszenie pochodzi z mercedesa i jeszcze nigdy nie jeździłem wygodniejszym samochodem. Silnik to 3.6 v6 309 km ale skrzynia ZF 8h robi znakomitą robotę i od 0 do 100 najlepszy czas to 5.8 s. Dodge ma wbudowany stoper do mierzenia takich rzeczy
Spalanie bez tragedii, w trasie 10-11, miasto około 14. Średnie z 1000 km mam narazie 12,5 litra. Od zakupu wymienione olej w silniki i dynamicznie w skrzynii (czuć różnice). Teraz szukam speca, który dołoży czujniki cofania (fabrycznie brak, kamery też nie ma). Samochód jest bardzo ostentacyjny i trzeba się przyzwyczaić że przyciąga uwagę na drodze i na parkingu. Rocznik to 2016, aktualny przebieg 118 tys. km. Ponieważ mam teraz dwa coupe w garażu (MiTO
to w przyszłym roku jest plan zamienić Miciaka na Julkę. (jakaś Ala zawsze musi być

- - - Updated - - -
Panowie/Panie jak obrócić zdjęcia?
po sprzedaży 159 chciałem spełnić swoję motoryzacyjne marzenie czyli tłusty amerykaniec

- - - Updated - - -
Panowie/Panie jak obrócić zdjęcia?