Aliexpress części

Wilq84

Nowy
Auto
Giulia Veloce Q4
Hej

Zamawiał ktoś coś ostatnio (konkretnie w kwietniu) stamtąd i może napisać czy paczki dochodzą??

Ja zamówiłem ok. 20 kwietnia i wisi to na 'Departed country of origin) od 2 tyg.

Pzdr

Cierpliwości, często jeden status długo się wyświetla. Z mojego doświadczenia /ostatnie zamówienie w marcu/ to potrzeba 6-8 tygodni plus tydzien/dwa na sprawy celne

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka

Cierpliwości, często jeden status długo się wyświetla. Z mojego doświadczenia /ostatnie zamówienie w marcu/ to potrzeba 6-8 tygodni plus tydzien/dwa na sprawy celne

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka

Ok, dzięki. Tak pytam bo jak przed covid zamawialem to dotarło dość szybko jakoś max 4 tyg.

Jest taka ruska strona multitracking do śledzenia chińskich paczek. poszukaj, ona daje bardzo dokładne statusy.

Ja zamawiałem 13 kwietnia, 5 maja paczka była u mnie.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Jest taka ruska strona multitracking do śledzenia chińskich paczek. poszukaj, ona daje bardzo dokładne statusy.

Ja znam 17track jako dobra stronka do śledzenia różnych dostawców, tej ruskiej nie mogę znaleźć pod nazwą 'multitracking' - może lepiej nie szukać, bo później mój status będzie często sprawdzany :)

- - - Updated - - -

Ja zamawiałem 13 kwietnia, 5 maja paczka była u mnie.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

No to zazdro, szybciochem dotarło do Ciebie

Amortyzatory
Powrót