alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
większość raczej będzie zdychała:) ja mógłbym wpaść gdyby był ktośjeszcze, bo w tym roku sylwester u mnie na trzeźwo;)

mi też się nie uśmiecha jechać- nie mam wycieraczek:( miał ktoś z Was może problem z tym? ogólnie wszystko co jest w prawej manetce, czyli wycieraczki przód, tył, spryskiwacze, wszystko nie działa. postawiłem auto wieczorem, wszystko było ok, rano już lipa, nic nie działało. ktoś ma jakieś pomysły? bezpiecznik jest ok...

jaki, gdzie? coś więcej możesz powiedzieć? bp jeśli tak faktycznie jest, to może uda się zrobić samemu bez konieczności oddawania Alfy do elektryka i płacenia zapewne kroci...

Z pewnością elektryk nie potrzebny, nie wiem dokładnie gdzie jest przekaźnik od wycieraczek, trzeba pogmyrać.

Panowie co z niedzielą? tak jak zwykle o 18 na MC?

kuźwa byłem wczoraj w myjce na shelu obok Mc i uyebało mi wycieraczkę tylnej szyby:( a do tego antenę... Wydawało by się że musi byś zayebiście mocna, a tu kicha. pozostały brudne felgi i syf na drzwiach. ach to lenistwo.... Następnym razem pojadę jak zwykle na bezdotykową na poznańską

ja w niedzielę niestety nie dam rady...

No to miałeś niezłego pecha, ja też zawsze myje na shellu i na szczęście jeszcze nic się nie stało...
Może dlatego że nie mam wycieraczki tylnej szyby... :)

ja zawsze myję na bezdotykowej, tylko tym razem tak mi się zachciało:) pojechałem zalać V-powera (jest zniżka 30gr/litr za punkty z karty) więc stwierdziłem że jak szaleć to szaleć:)

Ja myję na Poznanskiej ręcznie. Wcześniej myłem na automatach Astrę Hb z wycieraczką z tyłu i nie miałem problemu, ale wiecie jak to się mówi, do czasu. Jeśli chcesz umyć dokładniej na automacie to jedź na Gdańską tam niedaleko Ciebie. Alfę prałem tam wielokrotnie i jest ok, lepiej myje od tej na shellu.

Ładnie ładnie :)

Miałemem dziś wieczorem kolizję na Jana Pawła w Słupsku. Jechałem od Placu Zwycięstwa, gdy z prawej z Lutosławskiego wyjechała kobitka renault megane (sedan). wjechała na na lewy pas przede mnie. ja nie zdążyłem wyhamować. Ewidentna jej wina. Uszkodzony błotnik i zderzak. obeszło się bez policji. 800zł z pewnościa wystarczy na naprawę.

Czerwony to ja, zielony-ona
08012012074.jpgNowy obraz mapy bitowej.jpg

Witam Wszystkich, dopiero co kupilem swoja pierwsza alfe i oczywiscie jestem chetny na jakis spot w Slupsku. dajcie info tylko gdzie i kiedy, pozdrawiam!

widujemy się zazwyczaj w niedzielę o 18-stej na mcdonalds w słupsku. więcej informacji na bieżąco w tym temacie

Amortyzatory
Powrót