alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam cykada.

Maciek nie wygląda to groźnie. 800 powinno wystarczyć z zapasem, zderzaki spawają, dobry lakiernik jest w łosinie autokolor, a jak chcesz to podam ci numer do kolegi lakiernika, tak maluje że nie musi całego elementu malować i nie znajdziesz miejsca łączenia.

Witam.Widze że sam znalazłeś,zapewne to Ty uczysz angielskiego moją żone.

tak, to ja :) wczoraj mialem nieszczescie ze jedyny kluczyk mi sie polamal, szczescie w nieszczesciu ze nie w stacyjce.

to jutro cos sie dzieje? ile przewaznie alfaholikow sie zjawia?

Witam cykada.

Maciek nie wygląda to groźnie. 800 powinno wystarczyć z zapasem, zderzaki spawają, dobry lakiernik jest w łosinie autokolor, a jak chcesz to podam ci numer do kolegi lakiernika, tak maluje że nie musi całego elementu malować i nie znajdziesz miejsca łączenia.

Motofan widziałem własnie 2 alfy po malowaniu zderzaka-właśnie w tym kolorze i okropnie to wyglądało. więc może być problem z dobraniem odpowiedniego koloru. Jak się spotkamy, to pogadamy...ogólnie to nie wiem, czy nie lepiej będzie jak naprawię to po zimie.

Ja po zimie swoją będę właśnie też robić.

Ja się deklaruje, tylko konkretnie panowie czy ktoś będzie?

OK, ja wpadnę na 100%. Motofan, to jak możesz to weź wtedy FESa, co? ja wezmę kompa z tym co mam...

wybaczcie, mialem byc, ale musialem jechac do Slawna :(

Mimo wszystko spotkanie się odbyło.

A co sie stało? Proponuje sie z kontaktować z firmą ELTEK na ul. Słonecznej, pracuje tam nasz klubowy kolega Tomek Kurylski, tez ma 166 2,4 JTD. Nr. telefonu do firmy 59 841 49 72.

Dzieki za tel :)

a do tego co musze robic w autcie? Kupilem go w tamten poniedzialek, no i wiadomo, uzywane auto to zuzyte czesci. trzeba wymienic swiece, trzeba zobaczyc z kad lekko ubywa olej, przez autobus musialem zjechac ostro na pobocze i wjechalem dziure i zaczelo cos lekko skrzypiec w przednim prawym zaw. ale tylko na nierownosciach. ,sprzeglo sprawdzic bo byl wymieniany ale pedal ciezko czasem chodzi. i na sam koniec obcykac czy termostat poprawnie chodzi, bo temp trzyma mniej wiecej kolo 80, troche ponad 70. uff, same wydadki

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

no i odrazu dopytam, czy ktos zajmuje sie " Car Audio " w slupsku? ktos kto by umial pomajsterkowac przy ICS ? np, zebym mogl mp3 sluchac, dvd ogladac, itd.

Co do termostatu to myślę że jak się uśmiechniesz do motofana to ci sprawdzi na jakimś spotkaniu... u mnie też pokazuje tak koło 70 - 80... Ale po podłączeniu do komputera wyszło że tylko licznik przekłamuje a tak to grzeje się do 90... To normalne w alfach, bardzo często licznik przekłamuje...

Amortyzatory
Powrót