• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jako widz raczej, z rozjebanymi zaworami to mogę się ścigać z 20sto letnim golfem bez przeróbek, pewnie dałbym radę.:o Wilcze Laski ,daleko to od słupska?

Nie chodzi o ściganie się tylko o popatrzenie na wyścigi, 1500 konne auta oraz pokaz show&shine czyli mega odpicowanych samochodów na mega felge i mega glebie. Około 100 km

Ostatnia edycja:
Byłem w tamtym roku... Powiem szczerze nawet przyjemna impreza... Ale niestety w tym roku nie dam rady... :)

to co było w zeszłym roku to dopiero przedsmak tego co bedzie w tym roku, wczesniej to była impreza głównie lokalna a teraz się rozkręca i maja być ekipy z całego kraju

Maciek ma podobny problem do mojego, niema czym jechać.:D Moja 156 u mechanika, fiata sprzedałem a BOXEREM to Ja się nigdzie nie będę wybierał i pewnie tak samo się napije ale chłopaki pozdro i miłej imprezki wam życzę.

Codziennie tamtędy wożę syna do przedszkola na Rybacką i sam ze trzy razy miałbym tam wypadek, durnie wyjeżdżają tam na pewniaka bez patrzenia i w ogóle się nie dziwie że w końcu do czegoś doszło, tylko alfy szkoda :(

Witam serdecznie, jestem nowym Alfaholikiem ze Słupska. Czy wiecie może coś na temat warsztatu Auto-Technika w Kobylnicy? Planuję wymienić rozrząd i zbieram opinie gdzie mógł bym to zrobić szybko i pewnie :)

Ja robiłem u kolegi w domowym warsztacie. 70tys km przelatał bez problemu. jak chcesz to mogę go spytać.

Dzięki Maciekm88, jestem w weekend umówiony ze znajomym który ogarnia mechanikę i mówił, że może mi kogoś do zadbania o Alfę poleci. Jeśli bym nikogo zaufanego nie znalazł to wtedy odezwę się do Ciebie o ewentualny kontakt do kolegi. Pozdrawiam

No to jak panowie znajdziecie kogos zaufanego to i ja skorzystam chętnie.

Nie chce nic robić ale na przyszłośc może się przyda

No i rozrząd wymieniony, ale zrobił to znajomy mechanik po poleceniu przez znajomego z zastrzeżeniem , że ma być dobrze i tanio, więc nie wiem czy mogę z czystym sumieniem komuś polecać:)

Moja też już żyje, dzisiaj odebrałem. Od jakiegoś czasu chodzi mi szatański plan żeby zmienić na BUSSO bo jakoś diesel już mi się znudził.

Amortyzatory
Powrót