• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
mógł bym ci polecić kogoś do budowy...
znam paru dobrych fachowców...
więc jak byś się zdecydował to mogę pogadać...

Fajny zegarek, 260zł hmm to sporo. Szkoda że napis "Alfaholicy" zamiast "AlfaRomeo".

No szkoda, niestety jak juz było wcześniej w tym temacie napisane- nie mają prawa używać oryginalnego logo Alfy

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Maciek czym Ty teraz jeździsz?

Nie wiem jak wy ale ja po zakupie dywaników już nie dam tym "ludziom" zarobić. Nie polecę nikomu tego sklepu a powód jest jeden , rozpatrywanie reklamacji z której wyszło że dywaniki które zakupiłem nie były do samochodu którym się jeździ, piękny napis ALFA ROMEO zszedł po dwóch tygodniach i żeby było śmieszniej z dywanika pasażera.

Zaślepienie zaworu EGR

Dobry,

mam kłopot z zaworem EGR - nie zawsze ładnie wchodzi na obroty. Jako, że nie padł jeszcze zupełnie, spróbuję przeczyścić, ale myślę, żeby go może zupełnie zaślepić... Czy ktoś z Was ma już taką operację za sobą? Wyczytałem, że dobrze jest podjechać do mechanika, który zamknie EGR w komputerze (dzięki temu nie ma być niby żadnych błędów...) - polecicie kogoś Słupsk/Ustka (jestem nietutejszy i zupełnie nie wiem, kogo unikać a do kogo walić jak w dym).

Z góry piękne dzięki!

ALFA GT 1,9 JTDM - 150 KM

No to żeś trafił, gorzej nie mogłeś. Nie polecę nikogo.

Panowie! 4c w CH Jantar :) robi wrażenie patrząc zupełnie z bliska i mogąc wsiąść do środka.
attachment.php

Załączniki

• 10154923_857706984246247_683638150_n.jpg
    10154923_857706984246247_683638150_n.jpg
    115.8 KB · Wyświetleń: 184
Nie wiem czy w ciągu tygodnia będzie, ale na pewno w przyszły weekend też będzie wystawiona w Jantarze... tak przynajmniej mówił gość który się tam nią "opiekował"

Załączniki

• alfa+romeo+4c_5671.jpg
    alfa+romeo+4c_5671.jpg
    100.9 KB · Wyświetleń: 171
  • Alfa+romeo+4c+wnetrze_5685.jpg
    Alfa+romeo+4c+wnetrze_5685.jpg
    45.4 KB · Wyświetleń: 215
Ostatnia edycja:
kjanicki do obejrzenia w Auto Diug :)

cena startuje od 220kPLN, cena prezentowanego modelu to 2770kPLN, po złożeniu zamówienia trzeba na niego poczekać 12 miesięcy

W rzeczywistości piękniejsza niż na zdjęciach.

O cholera jaka piękna, oczom nie wierzę!

Amortyzatory
Powrót