• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Piket, może jakąś rezerwacje zrobimy? Jutro mogę podejść jak coś i zarezerwować powiedzmy na godzinę, dwie?

A po co będziesz się fatygował i niepotrzebnie chodził, jak chcesz to ja mogę zadzwonić... No chyba że tak bardzo lubisz spacerować...
Myślę że na dwie godziny będzie ok...
No i jeszcze jedno pytanie: Będziesz z małżonką czy sam? Ja będę z narzeczoną chyba nie zrobi to żadnego problemu?
A Tio jak masz autko zepsute to mogę po ciebie podjechać albo po ciebie i żonę...

Ok, w takim razie zadzwoń. Na ten moment nie potrafię określić czy będę sam czy z żona, bo nie wiem jak idzie na swoją zmianę. Albo będzie pracowała do 18tej i wtedy jeśli będzie miała chęć, to ze mną pójdzie, albo będzie do 22 w pracy i nie pójdzie. Dziś około 19 powinienem wiedzieć, postaram się dać znać tutaj.

Piket, Twoja narzeczona będzie jako kierowca?;) Motofan, Ty będziesz sam czy ze swoją lubą? Bo nie wiem czy się nastawiać na jakiegoś ewentualnego browarka...:)

Zatrudnie ją jako kierowcę więc jakieś piwko można wypić... :)

Panowie mi sypła się dziś Alfa i nie dojadę na spotkanie.

Myśle że kręgle we 2 to troche lipa więc jeśli chodzi o kręgle to bym odpuścił, ale może jakiś browarek na mieście?:)

- - - Updated - - -

Motofan, a co tam Ci się posypało?

Czy może pójdziemy na kręgle?
Ja będe z narzeczoną więc we 3 można już sobie pograć...

A i może twoja żona się skusi?

Wypijemy jakieś piwko pośmiejemy się myślę że będzie dobrze...

Dzwonić i zamawiać miejsce? :)

za jakieś 15-20 min moja żona powinna już być. jeśli będzie miała wolne od tej powiedzmy 19ej i też będzie chciała iść to zaraz Ci napiszę. Bo nawet w 3 z Twoją kobietą to jakoś tak mi nie pasi...:)

- - - Updated - - -

Ok, moja Monika też jest "za" ;) tylko jedna sprawa- możemy się spóźnić max pół godziny. chyba że zaczniemy o 20?

Nie wiem dokładnie co się stało, ruszałem z ronda spokojnie, przejechałem 30 metrów i coś zazgrzytało w silniku i już nie odpala, podejrzenie na pasek rozrządu, ale wolałbym nie. Rozrząd ma zaledwie dwa lata a robię rocznie tylko 6 tyś km i jeżdżę spokojnie więc trochę lipa jak by tak sam z siebie przeskoczył.

Witam wszystkich Słupskich i nie tylko , Alfaholików ... od nie dawna , w KOŃCU , jestem posiadaczem alfy ... jak to przy używanych somochodzikach bywa muszę ją troszkę ogarnąć z typowych dla alfiny bolączek ... no i do rychłego spotkania się ... :D

Witamy i zachęcamy do odwiedzin kiedyś na spocie... :)
Chętnie zobaczymy nową alfę

a są może jacyś mechanicy w okolicy godni zaufania , wypróbowani przez słupską ekipę alfaholików ?

Mechanika to my polecamy zawsze tylko jednego który również jeździ alfą... Ja zawsze jak coś jest nie tak to prowadzę do niego i jeszcze nigdy nie narzekałem...
Zakład mieści się na ulicy słonecznej jak jedziesz od ulicy zielonej po prawej stronie tak w podwórku... Nazwa zakładu "Eltek"...

Tu masz stronę gdzie jest ich numer i mapka dojazdu: http://www.eltek-autoparts.pl/kontakt.php

Jak byś dzwonił czy był tam to pytaj o Tomka na pewno dobrze ci doradzi ponieważ sam interesuje się alfami od lat...

Wspominałem już o kryzysie,nie dało rady. Właśnie mam przerwe obiadową i zaraz ide dalej "zapidajać" prawdopodobnie do świąt. Dzieki za propozycje Piket ale mam drógie auto i jakoś bym sobie poradził
Gdybyście kiedyś jeszcze planowali iść do aqaparku to mam ważny karnet na basen przed lub po kręglach,w kregle jeszcze nigdy nie grałem ale pływać uwielbiam.

Kiedyś można się wybrać na basen...
A co do wczorajszego wypadu na kręgle to gdybym miał streścić wczorajszą zabawę, atmosferę no i ogólnie całokształt w dwóch słowach to powiedziałbym że "BYŁO ZAJEBIŚ***"
Myślę że powinniśmy częściej robić takie wypady tylko że oczywiście w większym gronie!
Prawda "MAĆKU"? :)

Prawda, prawda Darku:) żona Was uświadomiła jak mam na imię:)
Co do spotkania to jak najbardziej się zgadzam, ale następnym razem tylko w gronie alfaholików...;) z możliwością przedłużenia np u mnie:) Ale to w przyszłości...

Gdybym nie był dzień wcześniej na tej domówce, to bardzo prawdopodobne że byśmy tak skończyli:) ale już byłem na maxa zmęczony...z resztą tak samo jak żona

Amortyzatory
Powrót