Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Żeby pogadać to ja bym może proponował pójść na kręgle można się fajnie pobawić, pośmiać a i jakieś piwko wypić przy okazji...
Myślę że to nawet lepszy pomysł niż kino...
Jestem za tymi kręglami w sobotę i jakimś piwkiem. W niedzielę już muszę się pakowac przed kolejnym wyjazdem, więc sobota bardzo mi odpowiada.
Co do mandatu...nie miałem za bardzo czasu żeby odpowiedziec wcześniej. Pani komendant wytłumaczyła mi to w identyczny sposób jak wcześniej znalazłem na jakimś forum prawniczym, bo już ktoś oddał podobną sprawę do sądu i ją przegrał, dlatego właśnie że nowe fotoradary są już na tyle inteligentne że wiedzą czy to jest pojazd zbliżający (Z) czy też oddalający (O). Tak więc nie było sensu, bo swojej niewinności w inny sposób bym nie udowodnił. Dlatego też muszę stwierdzi że za późno zacząłem hamowac i prawdopodobnie to było powodem zrobienia zdjęcia. Gdybym miał możliwośc udowodnienia im że mój pojazd nie jest w stanie jechac szybciej to co innego. tak jak zrobił to pewien pan właśnie w darżynie. http://www.motofakty.pl/artykul/darzyno-fotoradar-strazy-miejskiej-oszukuje-kierowcow.html
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.