alfaholicy słupsk

• Autor wątku Autor wątku lukasztm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A na jaki film? To bardzo fajny pomysł tylko pogadać będzie trudno, chyba że to będzie sobota i zostaniemy na baletach w KOSMOSIE.

Żeby pogadać to ja bym może proponował pójść na kręgle można się fajnie pobawić, pośmiać a i jakieś piwko wypić przy okazji...
Myślę że to nawet lepszy pomysł niż kino...

Jestem za tymi kręglami w sobotę i jakimś piwkiem. W niedzielę już muszę się pakowac przed kolejnym wyjazdem, więc sobota bardzo mi odpowiada.

Co do mandatu...nie miałem za bardzo czasu żeby odpowiedziec wcześniej. Pani komendant wytłumaczyła mi to w identyczny sposób jak wcześniej znalazłem na jakimś forum prawniczym, bo już ktoś oddał podobną sprawę do sądu i ją przegrał, dlatego właśnie że nowe fotoradary są już na tyle inteligentne że wiedzą czy to jest pojazd zbliżający (Z) czy też oddalający (O). Tak więc nie było sensu, bo swojej niewinności w inny sposób bym nie udowodnił. Dlatego też muszę stwierdzi że za późno zacząłem hamowac i prawdopodobnie to było powodem zrobienia zdjęcia. Gdybym miał możliwośc udowodnienia im że mój pojazd nie jest w stanie jechac szybciej to co innego. tak jak zrobił to pewien pan właśnie w darżynie. http://www.motofakty.pl/artykul/darzyno-fotoradar-strazy-miejskiej-oszukuje-kierowcow.html

Panowie może jakieś zdjęcia porobimy?

dzis!

- - - Updated - - -

maciek swoją fote sam robiłeś?

Ja dzisiaj nie dam rady... za to za tydzień jak najbardziej...

Mnie nie będzie w przyszłym tygodniu,2,4 JTD bez sprzegła nigdzie nie pojedzie, chyba że na cholu.

a co się stało?

Mój problem jest dość śmieszny,ułamał sie kawałek pompki sprzęgła i nie mogę go wcisnąć,reszta działa normalnie.

To co panowie sobota godzina 19 kręgielnia w redzikowie?
Pasuje wszystkim?

Amortyzatory
Powrót