T
ta-mara
Guest
ja codziennie mijam na skrzyzowaniu Armii Krajowej i Szarych Szeregów o godz. ok 15.30 czarną 147 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
wymiana zawieszenia... na szczecińskiej koło stacji paliw PKS-u (wjazd naprzeciwko ul grodgera) tam gość ma zakład SZYBY SAMOCHODOWE. Przypadkiem rozmawiałem z n im o alfach, sam rozebrał całe zawieszenie w swojej i uczył sie go. Bez problemu bierze sie za to- tanio. Jedz tam z nim pogadaj
---------- Post dodany o godzinie 15:26 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:23 ----------
słupscy mechanic nie mają pojęcia o alfach a gość od SZYB konkretne!! JAJA normalnie.
---------- Post dodany o godzinie 15:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:26 ----------
mojemu ojcu w jego alfie (też 156 tylko kombi) wymienił tuleki i coś tam jeszcze pogrzebał... wyeliminował stukania i wziął za to 200 zł. To chyba nie jest wysoka cena za cisze i spokój w aucie.
Nie to żebym chciał Ci ciśnienie podnieść, ale czy po tych wszystkich perypetiach owa wymiana w serwisie u Diuga dalej tak strasznie wygląda?
(policz pieniądze, czas, jeżdżenie, szukanie, nerw i stres o auto?...)