Alfaholicy Lubin i okolice

Zablokowaliśmy z PATRIZIA, golfa na skrzyżowaniu:P Przyznaję racje powinni wszystkie Włoszki przepuścić:cool:

Ostatnia edycja:
Siemanko wszystkim sorki że tak chamsko skopiowałem z facebook'a ale nie chce mi się przepisywać :P załatwiłem mały rabat mianowicie :
Do wszystkich klubowiczów ! Nawiązaliśmy współpracę z firmą Centrum Ogumienia Jacek Wągiel w Lubinie . Od dziś dla wszystkich z Alfa Club Lubin 20% rabatu na zakup nowych opon zimowych . Więcej informacji na kolejnym spocie który odbędzie się w najbliższy czwartek o godzinie 20:00 na parkingu Tesco w Lubinie !
www.centrumogumienia.pl

Zapraszam serdecznie :)

Siemanko wszystkim sorki że tak chamsko skopiowałem z facebook'a ale nie chce mi się przepisywać :P załatwiłem mały rabat mianowicie :
Do wszystkich klubowiczów ! Nawiązaliśmy współpracę z firmą Centrum Ogumienia Jacek Wągiel w Lubinie . Od dziś dla wszystkich z Alfa Club Lubin 20% rabatu na zakup nowych opon zimowych . Więcej informacji na kolejnym spocie który odbędzie się w najbliższy czwartek o godzinie 20:00 na parkingu Tesco w Lubinie !
www.centrumogumienia.pl

Zapraszam serdecznie :)

No i fajnie, ciekawe czy bedzie konkurencyjnie cenowo z częściami z peronu. ;)

Jak chcesz to mam na warsztacie nie sprawdzoną sonde lambda z obciętymi kablami jak się okaże być sprawna to masz ją u mnie za 4pak dobrego piwa. Jak masz gdzie to ogarniać to Ci nanastepny czwartek ją przywioze i nie sluchaj się ludzi że kabli od lambdy się nie lutuje. (pierdoły)
edit: Dawid_Zielu - wiadomo, tylko wokół elektroniki w autach różne dziwne mity wyrosły więc odrazu wspominam że to kompletne głupoty.

Bzdury, dobrze i gładko lutowane kable dodatkowo zabezpieczone termokurczem - dobre, solidne rozwiązanie, może ktoś miał na myśli po prostu "kluchę" cyny w miejscu lutowania, ew. wyższa rezystancja, takie coś już też słyszałem, ale to też bzdura, bo dobrze zlutować nie jest trudno ;)
Z miejscem nie będę miał problemów, niebawem czeka mnie wyjmowanie z koleżką silnika z audi 90 bo nie może sobie poradzić więc wjadę alfą ( Przy okazji jednostka audi 2.3 E Mechaniczny wtrysk 89 rok + skrzynia jest na sprzedaż może potrzebne są znajomym?). Ecu i parametry zresetuję unidiagiem.
Pozostała jedna kwestia - piwko jakie pijesz? :D

Ostatnia edycja:
Mamy Alfa Club Lubin na facebooku, powinniśmy teraz okleić naszym logo nasze Włoszki i wyrobić legitymacje członkowskie. Co wy na to:cool:

Mamy Alfa Club Lubin na facebooku, powinniśmy teraz okleić naszym logo nasze Włoszki i wyrobić legitymacje członkowskie. Co wy na to:cool:

O ile gdzieś na swojej wicisnę naklejkę... :D
Tak na poważnie pomysł ok, tylko przydało by się nas więcej :)
Tak jak mówiłem na następnym zlocie będą u mnie halogeny :) już udało mi się je odpalić - są poszarpane kable, niesztywne styki w kostkach i wypięta masa, może jutro zrobię z tym porządek :)

Ostatnia edycja:
Kiedy następny spot? Bo z wielką chęcią dołączył bym do grona, może uda mi się jeszcze kumpla przyciągnąć. pozdrawiam

okolice myjki ew. parkingu strzeżonego

To co jutro znow sie widzimy, nie udalo mi sie alfy umyc ale i tak juz bedzie ciemno wiec zbytnio nie bedzie widac:-D

Jutro będę, a później przez dwa czwartki nie. Będę leżeć i nic nie robić :cool:

Ze wszystkich dni akurat ten najbardziej mi nie pasuje ale postaram się zajechać choć przywitać się:) pozdrawiam

siemka wszystkim jest mozliwosc przelozenia spotu w ten czwartek na 19 ? :)

Byłbym wdzięczny bo brakuje mi czasu dzisiaj ale o 19 mógłbym się zjawić chociaż na chwile :)

Dzięki za spotkanie. Michał już wiem, które to E.. E38 :)

Amortyzatory
Powrót