Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Siemanko wszystkim sorki że tak chamsko skopiowałem z facebook'a ale nie chce mi się przepisywaćzałatwiłem mały rabat mianowicie :
Do wszystkich klubowiczów ! Nawiązaliśmy współpracę z firmą Centrum Ogumienia Jacek Wągiel w Lubinie . Od dziś dla wszystkich z Alfa Club Lubin 20% rabatu na zakup nowych opon zimowych . Więcej informacji na kolejnym spocie który odbędzie się w najbliższy czwartek o godzinie 20:00 na parkingu Tesco w Lubinie !
www.centrumogumienia.pl
Zapraszam serdecznie![]()
Jak chcesz to mam na warsztacie nie sprawdzoną sonde lambda z obciętymi kablami jak się okaże być sprawna to masz ją u mnie za 4pak dobrego piwa. Jak masz gdzie to ogarniać to Ci nanastepny czwartek ją przywioze i nie sluchaj się ludzi że kabli od lambdy się nie lutuje. (pierdoły)
edit: Dawid_Zielu - wiadomo, tylko wokół elektroniki w autach różne dziwne mity wyrosły więc odrazu wspominam że to kompletne głupoty.
Mamy Alfa Club Lubin na facebooku, powinniśmy teraz okleić naszym logo nasze Włoszki i wyrobić legitymacje członkowskie. Co wy na to![]()
Kiedy następny spot? Bo z wielką chęcią dołączył bym do grona, może uda mi się jeszcze kumpla przyciągnąć. pozdrawiam