• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfaholicy Lubin i okolice

A sprawdziłem na mapach google i pokazalo mi jakas wioche kolo Legnicy myslalem ze kolega tam jakiegoś fachowca zachwala. Nie jestem z tych rejonow także nie znam za bardzo okolicy.
Ja dalem namiar na goscia z lubina dzwon nie zastanawiaj sie :)

A sprawdziłem na mapach google i pokazalo mi jakas wioche kolo Legnicy myslalem ze kolega tam jakiegoś fachowca zachwala. Nie jestem z tych rejonow także nie znam za bardzo okolicy.

to jest przy trasie Lubin => Wrocław, jakieś 10 km za Lubinem.

Poszukuję kogoś z silnikiem 1,9 JTD 150 KM. Potrzebuję coś sprawdzić. Proszę o info na PW.

Poleca ktoś mechanika w tej okolicy ? Jadę jutro z Bialogardu koło Koszalina do Swierardowa Zdroju a dzisiaj nie dałem rady wymienić łożyska z przodu i muszę to zrobić w czasie urlopu. Łożysko zamówię na necie albo kupie na miejscu tylko gdzie to wymienić ?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

uderz do Dzwonka przy LOK'u, tylko czy na pewno jesteś w Lubinie??

Poleca ktoś mechanika w tej okolicy ? Jadę jutro z Bialogardu koło Koszalina do Swierardowa Zdroju a dzisiaj nie dałem rady wymienić łożyska z przodu i muszę to zrobić w czasie urlopu. Łożysko zamówię na necie albo kupie na miejscu tylko gdzie to wymienić ?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Trasa Świeradów-Jelenia Góra(miejscowość Stara Kamienica-20km od Świeradowa) jest mechanik od wloskich aut i nie tylko.
Skontaktuj się z użytkownikiem Kasza85,on powinien dać Ci namiary na niego.Ja niestety numer znowu gdzieś zapodzialem.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

witam,dopiero kupiłem alfe i to jest auto z duszą jestem z brzegu dolnego pozdro

Potrzebuję wykasowac błąd, czy jest ktoś z Lubina kto ma pelna wersję programu?

Chcę w końcu zamówić ramki klubowe... ktoś chętny do podziału kosztów wysyłki?

Kiedy jakieś spotkanie w okolicach Legnicy, Lubina?

Widze cisza w wątku jak makiem zasiał.

Totalnie... winter is coming i wszyscy chyba drzewo rąbią :)

Od stycznia startujemy z inicjatywą spotów co niedzielnych w okolicy Legnicy. Spoty "Dobre bo Włoskie" więc będą Alfy Fiaty Jeepy :D spotów alfowych nigdy nie udało się utrzymać dłużej jak pare miesięcy, myślę że w tej formie ma to szanse przeżyć :). Miejsce spotów - raczej lotnisko legnica - blisko z A4 jakby ktoś chciał wpaść etc. może coś innego narazie szukam badam myślę- Będe informował

Super czekamy na info.

Fajny pomysł. Jak będą konkrety można rzucić temat na inne fora włoszczyzny.
Ja np. przesiadłem się z Alfy 147 do Fiata Bravo, a w regionie też jeździ sporo Lancii.
Pozdr.

Amortyzatory
Powrót