Alfaholicy Lubin i okolice

No witam wszystkich ! Dawno mnie nie było ale niestety szkoła...ale jestem bardzo mile zaskoczony bo jak dzisiaj wracałem do domu to natknąłem się na chłopaków z legnicy prawdopodoobnie wracajacych ze spotu trąbiłem ale chyba nie słyszeli :) Mam pytanko czy ktoś z naszego kochanego klubu chciałby zarobić 4pak ? Świeci mi się kontrolka od wymiany oleju i chciałbym ją wykasować . Jest ktoś chętny ?

No witam wszystkich ! Dawno mnie nie było ale niestety szkoła...ale jestem bardzo mile zaskoczony bo jak dzisiaj wracałem do domu to natknąłem się na chłopaków z legnicy prawdopodoobnie wracajacych ze spotu trąbiłem ale chyba nie słyszeli :) Mam pytanko czy ktoś z naszego kochanego klubu chciałby zarobić 4pak ? Świeci mi się kontrolka od wymiany oleju i chciałbym ją wykasować . Jest ktoś chętny ?

Ja ale niestety po świętach :) jeśli to nie problem :) ok ?
I trąbiłeś na mnie:D ale jakiś taki zmarzniety :D wracałem wiec trochę słuch przytępiony ;D

przepraszam, namawiałam, ale nie przyjechałam :(, jakiś durny szwab wymyslił sobie zamówienie przed końcem roku i nic innego nie robie tylko nad zamowieniem siedzę :) wesolych świat wszystkim Alfoholikom życzę i wystrzałowego, szczęśliwego Nowego Roku ! jesli w styczniu spadnie "kuupa" śniegu obiecuję kulig u siebie :D

mxsiwek dawaj znaka to nawet w ten weekend się obrobimy, wieczór odpada bo nie wsiądę już za kierownicę :P

bedziecie cos kombinowac to piszcie do niedzieli siedze w lubinie

Szczęśliwego nowego roku wszystkim, szerokiej drogi i satysfakcji z jazdy, pozdrawiam :)

Ja ale niestety po świętach :) jeśli to nie problem :) ok ?
I trąbiłeś na mnie:D ale jakiś taki zmarzniety :D wracałem wiec trochę słuch przytępiony ;D

Witam mam małą prośbę świeci mi się kontrolka od wymiany oleju. Pomoże ktoś ???? okolice Polkowic

Witam mam małą prośbę świeci mi się kontrolka od wymiany oleju. Pomoże ktoś ???? okolice Polkowic
Zapraszam na spot sledz wątek może się uda znów jakąś większą ekipę skrzyknąć. Serwis to nie taki wielki problem pare dni przejezdzisz. W tym tygodniu ja odpadam lece w delegacje na pare dni.
.

dawaj znaka kiedy Ci pasuje, ja mam w tym tygodniu 4 zmiany, więc w tygodniu mam czas gdzieś mniej więcej od 15 do 18.

mxsiwek, to Ty mnie dziś mrugałeś awaryjnymi na obwodnicy przed krzyżówka koło starego Lubina?

dawaj znaka kiedy Ci pasuje, ja mam w tym tygodniu 4 zmiany, więc w tygodniu mam czas gdzieś mniej więcej od 15 do 18.

mxsiwek, to Ty mnie dziś mrugałeś awaryjnymi na obwodnicy przed krzyżówka koło starego Lubina?

Wielkie dzięki ja mam w tym tygodniu 3 zm także około 16 by pasowało ?? daj jakieś namiary. Pozdro

Hej kreciki gdzie w Lubinie serwisujecie swoje belle? ;)

w przyszłym tygodniu mam prawdopodobnie zmiany do 14:00 wiec coś by się ogarnęło.

hehh, dokładnie ten utwór miałem na myśli gdy pisałem wcześniejszy post :P

To co dzieje sie cos jutro czy się nie dzieje ??:)

Amortyzatory
Powrót