alehandro
Nowy
- Auto
- Giuelietta 1.6 jtdm
Dziś fragment z życia codziennego.
Mija blisko rok uzytkowania Giulietty zatem przegląd:

Panowie pokiwali się i pokiwali i stwierdzili, że całkiem ładna taka Alfa.
Na plus brak luzów w zawieszeniu czy innych niespodzianek.
Przy tej okazji auto trafiło na geometrię kół:

Taka akcja może dziwić skoro brak jest problemu z zawiasem lub nie jest po robocie, ale miała miejsce z dwóch powodów:
1. Uważam, że raz na jakiś czas nawet jesli nic nie dzialam z zawieszeniem należy wjechac na geometrie bo każde auto "spracowuje sie". Zawias nawet tak jak u mnie jeżdżony (po przyzwoitej drodze) wymaga regulacji. Praktykowałem to w poprzednich autach i uważam, że ma to sens.
2. Robiąc przegląd na tej stacji diagnostycznej dostajesz zniżkę na geometrie za którą zapłaciłem 90 zico. Uważam, że grzech było nie skorzystac
Mija blisko rok uzytkowania Giulietty zatem przegląd:

Panowie pokiwali się i pokiwali i stwierdzili, że całkiem ładna taka Alfa.
Na plus brak luzów w zawieszeniu czy innych niespodzianek.
Przy tej okazji auto trafiło na geometrię kół:

Taka akcja może dziwić skoro brak jest problemu z zawiasem lub nie jest po robocie, ale miała miejsce z dwóch powodów:
1. Uważam, że raz na jakiś czas nawet jesli nic nie dzialam z zawieszeniem należy wjechac na geometrie bo każde auto "spracowuje sie". Zawias nawet tak jak u mnie jeżdżony (po przyzwoitej drodze) wymaga regulacji. Praktykowałem to w poprzednich autach i uważam, że ma to sens.
2. Robiąc przegląd na tej stacji diagnostycznej dostajesz zniżkę na geometrie za którą zapłaciłem 90 zico. Uważam, że grzech było nie skorzystac