Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Jak wyglada sytuacja pod biedronką ?Dziwne czasy. Pod Lidlem codziennie sznur suvów, wysiadają panie domu na zakupy.
Dziwne czasy.
Moja żona twierdzi iż :
- łatwiej się wsiada i wysiada
- lepiej widzi wokoło bo wyżej siedzi
- nie martwi się przejechaniem przez krawężnik ( chociaż w Alfie przy 20`` - powinna )
- ma lepsza pozycję za kierownicą
- wydaje jej się przestronniejszy
- lepiej się pakuje do bagażnika i wyciąga bo jest wyżej podłoga
(...)
Jak popatrzysz na wymiary to np. Stelvio jest 3 cm dłuższa i chyba 5 szersza niż Twoja 159 - jaka więc różnica z czego ktoś wysiada pod Lidlem skoro generalnie auto gabarytowo podobne ?
- lepiej widzi wokoło bo wyżej siedzi
Na autostradzie zatrzymali suva i okazało sie ze kierowca przewoził narkotyki, ej faktycznie te suvy to samo zło
Znajomą zwolnili z pracy, zgadnijcie czym jeździła xdd
Dzisiaj bogate "blondynki" w SUV są jak duzi, łysi panowie w BMW 30 lat temu
wyższy koszt ubezpieczeń. .
Bez komentarza, jednak to zdecydowanie nie mój poziom.
Masz jakieś dane,że SUV-y mają inne stawki?
Dziś widziałem pierwszy raz Tonale w kolorze szarym (nie, nie pierwszy raz ten model, a pierwszy raz w tym kolorze).
Wyglądało w tym malowaniu... totalnie nijako...
O ile ciemna zieleń robi wow, to w tym szarym kolorze wyglądało jak każda inny crossover... Nawet moja żona dopiero po dłuższej chwili rozpoznała w tym Alfę Romeo.
A kawę robi samo, czy nadal trzeba na MacDrive podjeżdżać?Z takich codziennych obserwacji :
A kawę robi samo, czy nadal trzeba na MacDrive podjeżdżać?![]()
A kawę robi samo, czy nadal trzeba na MacDrive podjeżdżać?![]()