Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W Związku Radzieckim też nie było granic, wiz i całego tego syfu. O dziwo niewielu Litwinów, Ukraińców, Gruzinów itd. tęskni...Myślę, ze przesadzasz. I to bardzo. Dostrzegamy absurdy unijne ale Rosja tylko czeka, aż sie UE rozpadnie. Wtedy poczujesz gorący oddech syberyjskiego niedzwiedza na karku.
Poza tym, dziwna sprawa ale jakoś cały swiat chce mieszkać w krajach Unii. A to przecież samo zło i nonsensy, prawda? Wybierz się, zwiedzaj Europę, jak odpusci epidemia. Może jeszcze zdążysz zanim sprawdzi się twój sen i znów wrócimy do historii, jakie trwały od dwóch tysięcy lat. Czyli naparzania się wzajemnego, zamykanych granic, wojen, paszportów, wiz i całego tego syfu.
Szkoda gadac.
Akurat kwestia norm czy silników nie ma tu żadnego znaczenia.
Trzeba było kupować wtedy, gdy napisałeś, że jesteś zdziwiony, że ja kupiłem. Taniej niż wtedy było, to już raczej nie będzieNo to ładnie poszedłeś ale to faktycznie chyba ostatni moment, żeby kupić taki samochód w normalnych pieniądzach...
W Związku Radzieckim też nie było granic, wiz i całego tego syfu. O dziwo niewielu Litwinów, Ukraińców, Gruzinów itd. tęskni...
Właśnie dzisiaj wpłaciłem zadatek na Giulię - mogą sobie teraz wprowadzać co chcą.
No i nie będzie premiery Tonale w Genewie... Znów odwołali targi
No tak w styczniu... to chyba już czas na pierwszy lifting będzie![]()