Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cena Tonale jest Ok dla przeciętnego europejczyka zarabiającego w euro. Jeśli Polacy dogonią kiedyś zachód w zarobkach to też będzie cena Ok.
Ale to się nigdy nie stanie...
Wtedy nikt by nie kupił tej wersji. Na koncerty rockowe też najpierw sprzedają najdroższe bilety i patrzą jak idą, a kto nie kupi, potem tylko może się zastanawiać, czy tańsze już wyprzedane, czy może będzie dostępnych 100 sztuk, a może tylko najgorsze niesprzedane miejsca na 2 dni przed samym koncertem.
.
Najpierw sprawdź, potem pisz. Poza tym nie załapałeś aluzji.Czy to nie Ty wyszydzałeś uwagi na temat tego, że niby na jakiej podstawie mamy oczekiwać cenników zaprezentowanego już oficjalnie auta? Tak, to chyba byłeś Ty.
To wiele wyjaśnia.
Tak patrzę na opisy tej wersji za 180 tys. zł z raczej słabym silnikiem i szczerze mówiąc to ona nie jest wcale jakoś "specjalnie" wyposażona. Wszystkie skóry, elektryka foteli z pamięcią, lepsze nagłośnienie harman kardon, asystenty ruchu a nawet taki zwykły pakiet zimowy (przedniej szyby podgrzewanej oczywiście brak) wymagają dodatkowej dopłaty. Bo w opisie niby dużo tylko takie "pierdoły" jak nakładki na pedały, listwy czarne glossy wokół szyb (fuj!), porty USB czy kolorowane zaciski hamulców to raczej nie świadczą o bogatym wyposażeniu. O po doposażeniu to już 200 parę tys. się robi lekko. Nie sprawdzałem dokładnie ale nie wiem co niby brakuje takiemu Sportage w wersji L (1.6 MHEV 150 KM, 7 DCT) do tego niby "Edizione Speciale" w Tonale. Myslałem, że za tą ceną idzie rzeczywiście full wypas
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...m-20km-mhev-at7-2022-5-lat-gwar-ID6ExNUp.html
Wersja specjalna ma być bogato wyposażona ale nie na „maksa”. Przy premium maks wyposażenie musi swoje kosztować.
Proszę nie porównywać Tonale do Kia bo to tani samochodzik dla niewymagającego klienta.
skąd wiesz, że przez kochanka???
Auto Świat i wycieczka do fabryki w Pamigliano
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosc...ktorej-bedzie-powstawac-nowy-suv-alfy/jgl11w0
Dostałem dzisiaj zaproszenie na oglądanie Tonale w Poznaniu, 26 kwietnia.