Alfa Romeo Tonale

IMHO bardzo ładna dziewczyna. No ale jeden lubi jak mu cyganie grają, inny jak mu nogi...

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

Dekadę temu objawił się inny wizjoner, Pan Marchionne. Marka pod zarządem Pana Marchionne miala ruszyć do przodu, w salonach miał być spory wybór modeli. Sprzedaż już kilka lat temu miała sięgnać pół miliona aut rocznie.
No ale wierzyć można. Wierz więc. Ówczesny guru miał nawet lepsze CV od Pana Imparato. Te wszystkie plany, zapowiedzi, dziwnie mi to przypomina tamte czasy.

Dzisiejsi pseudo menadżerowie mają to do siebie że mamią inwestorów super duper wizjami gdzie to my nie będziemy i ile milionów na tym nie zarobimy, potem wychodzi z tego wielkie nic a Pan zmienia sobie pracodawcę na kolejnego którego kilka lat da radę utrzymać takim mamieniem inkasując przy tym parę grubych baniek na własne konto.

Kiedy jakieś cenniki itp coś juz wiadomo? Mam nadzieję, że nie będziemy czekać kolejny rok :cool:

Kiedy jakieś cenniki itp coś juz wiadomo? Mam nadzieję, że nie będziemy czekać kolejny rok :cool:

szczerze? wolałbym żeby wstrzymali się maksymalnie...

Sprzedaż EUR
Najlepsza oferta
4,9809 PLN

Sprzedaż USD
Najlepsza oferta
4,5300 PLN

Sprzedaż CHF
Najlepsza oferta
4,9689 PLN

Aktualny Kurs Złota
8 837,85 zł

Aktualny Kurs Palladu
13 401,39 zł

szczerze? wolałbym żeby wstrzymali się maksymalnie...

Sprzedaż EUR
Najlepsza oferta
4,9809 PLN

Sprzedaż USD
Najlepsza oferta
4,5300 PLN

Sprzedaż CHF
Najlepsza oferta
4,9689 PLN

Aktualny Kurs Złota
8 837,85 zł

Aktualny Kurs Palladu
13 401,39 zł

Kupiłbym trochę tego Palladu. Gdzie można go kupić?

Buda, trollu. Ignorujcie go, to konto ruskiego trolla.
A co do stóp: wzrosną, owszem, zamordują kredytobiorców i sprzedaż aut spadnie. Dwa razy dwa zawsze daje cztery. Trzeba bylo już lata temu wprowadzać Euro ale po co. My patrioci, nasza złotówka. No to mamy złotówkę.
Tonale będzie więc drogie. Niestety.

Buda, trollu. Ignorujcie go, to konto ruskiego trolla.
A co do stóp: wzrosną, owszem, zamordują kredytobiorców i sprzedaż aut spadnie. Dwa razy dwa zawsze daje cztery. Trzeba bylo już lata temu wprowadzać Euro ale po co. My patrioci, nasza złotówka. No to mamy złotówkę.
Tonale będzie więc drogie. Niestety.

Jak nie podniosą więcej niż 0,75% to euro będzie po 6zł, bo NBP za chwilę nie będzie miało czym bronić kursu. To prosta ekonomia. Wyjazdy z ruskimi trolami są nie na miejscu. kultury trochę.

Amortyzatory
Powrót