Link niewiarygodny, bo wskazuje na portal fanów włoskieh motoryzacji.
Liczę na linka do obiektywnych źródeł.
Takim żródłem byl carsales base ale zmienił się i nie ma już danych.
Nie interesuje mnie żadne approximately tylko konkretne dane.
Czy istnieje jakiś link do konkretnych, obiektywnych danych liczbowych za poszczególne miesiące i lata?
Pomijam już fakt, ze "just over 19" oznacza dla Belfra "prawie 20". Chyba, ze ma dostęp do innych danych ale milczy.
Jaki procent z tych "szacunkowych" danych przypada na Włochy?
Bo ja sporo jeżdżę po Europie zachodniej i praktycznie nie widuje się Tonale. We Włoszech nie byłem.
Link niewiarygodny, bo Ty tak twierdzisz?
Zanim wkleję Ci inne, proszę zatem o obiektywne potwierdzenie, że to źródło jest niewiarygodne

I nie, Twoje widzimisię nie jest obiektywnym potwierdzeniem
Ewentualnie szukaj takiego, którego uznasz sobie za wiarygodnego
Takim źródłem był carsalesbase? Mhmm czyli francuski portal o włoskiej motoryzacji jest niewiarygodny, ale portal, który dane czerpał m.in. z danych podawanych przez producentów już jest wiarygodny i obiektywny?
Tak, to, że Ty sporo jeździsz po Europie i nie widujesz jest bardzo obiektywnym źródłem

Chociaż to dziwne, bo jeżdżąc po Niemczech, Belgi, Francji czy Luksemburgu widziałem ich nie mało
A tu masz link, do konkretnych danych za I półrocze - z podziałem na miesiąc i kraj, dokładne ilości.
https://www.italpassion.fr/en/alfa-...-first-semester-2023-litalia-largely-in-team/
Tak, tak, wiem, że wg Ciebie to nieobiektywne źródło, ale to już nie mój problem, dopóki nie przedstawisz obiektywnych źródeł potwierdzających, że to jest nieobiektywne źródło
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka