kaz156
Aktywny
- Auto
- 159,1,9Jtdm 200KM, Stelvio 2021- 280KM, Tonale 1,5 160 + 20KM
Tak, też to widzę i sprawdzę dokładnie też i te uszkodzenia.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zwróć uwagę na tylne prawe koło - może mi się wydaje, ale jakoś nienaturalnie przesunięte jest do przodu.Wdziałem to, właściwie jadę oglądać z ludżmi, którzy na co dzień naprawiają uszkodzone auta. Rozbitego Stelvio Quadrifoglio co prawda jeszcze nie oglądali i nie naprawiali, stąd te moje zapytania na co jeszcze zwracać uwagę. Jestem dobrej myśli, pewnie sprawdzą dokładnie wszystko.
Prawe, to od strony pasażera?
I co z tego że nie zgadza się Vin?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
może to,że warto najpierw sprawdzić czy jest wogóle sens jechać obejrzeć to auto.

Może to,że warto najpierw sprawdzić czy jest wogóle sens jechać obejrzeć to auto.

Może to,że warto najpierw sprawdzić czy jest wogóle sens jechać obejrzeć to auto.
Pokaż załącznik 288347
Pokaż załącznik 288348
to są dwie pierwsze strony raportu tej czarnej alfy. Nie wiem czemu tak jest że na pierwszej stronie jest bmw a na kolejnych już są dane dotyczące tylko alfy. Nie znam się na tym może ktoś podpowiedzieć o co tu chodzi?
- - - Updated - - -
Pokaż załącznik 288347
Pokaż załącznik 288348
TO SĄ DWIE PIERWSZE STRONY RAPORTU TEJ CZARNEJ ALFY. NIE WIEM CZEMU TAK JEST ŻE NA PIERWSZEJ STRONIE JEST BMW A NA KOLEJNYCH JUŻ SĄ DANE DOTYCZĄCE TYLKO ALFY. NIE ZNAM SIĘ NA TYM MOŻE KTOŚ PODPOWIEDZIEĆ O CO TU CHODZI?
A co zobaczysz po Vin .....
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk