Alfa Romeo Spider

im wiecej patrze tym wieksze wrazenie robi... :)

na zlocie musi byc i koniec :) przy okazji sesje zdjeciowe porobimy :P

Robi wrażenie :shock: ciekawi mnie co ona ma pod ta ogromna klapą z tyłu ?

Rafał napisał:
Paweł156jtd napisał:
Miodzio :)))))))))))))
A napisze ciekawostke- że pierwsza i jedyna osoba która jezdziła spiderka poza mna oczywiście, był RAFJAN hm.

Oczywiście Twoim autkiem ;) Ja osobiście dosiadałem już kilka razy Spidera z 1966 roku mojego znajomego z Niemiec, pierwszy raz za sterami Spidera usiadłem wiele lat temu i powiem Wam, że nie ma nic piękniejszego na świecie (w świecie motoryzacyjnym oczywiście) jak byc kierowcą tego modelu ;)

Jeśli chodzi o Twój model, to przepraszam, że to powiem, ale jest to chyba najmniej udany model ze wszystkich 4 serii modelu Spider. Jestem osobiście wielkim miłośnikiem tego auta, ale 3 seria kompletnie mnie nie przekonuje, ale oczywiście jazda nim to zupełnie co innego niż wygląd, tak więc szacunek z posiadania tego modelu. Może kiedyś będziesz miał możliwość dosiadania prawdziwego Spider z 1 serii i zobaczysz wtedy o czym pisałem i co miałem na myśli...

BTW.. zmień te okropne felgi, to profanacja w tym modelu ;)

BTW 2 - bardzo ciekawy model, pozdrawiam ;)

Zazdrość........ wielka zazdrość. :shock: Piękne auto i ile pracy w nie włożyłeś.... Bajka :!:

Kate & FRED

Taa, samochód naprawdę piękny. Już od dziecka marzyłem o letniej przejażdzce takim cudem po wybrzeżu południowej europy... 8)

To ja już nic więcej dodać nie mogę. Poprzednicy mnie ubiegli :mrgreen:

Zazdrość serce ściska... bajka... normalnie bajka...

Co prawda nigdy specjalnie nie podobal mi sie ten model (i jak widze, chyba tylko mnie :P), ale juz z samych zdjec bije magia dawnej Alfy. Przejechac sie tym, to musi byc nie lada frajda.

Piękny klasyk, ale jedno mi w nim nie pasuje - felgi. Wg mnie są zbyt nowoczesne jak do tego autka. Pozdro i gratuluję!

Amortyzatory
Powrót