Rafał
Nowy
- Auto
- 164 Q4 , Giulietta QV, 164 - 2 szt , Alfa Galaxy / BUSSO Stelvio Super 280KM/ Spider ph2
Nio i rozpocząłem sezon!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A napisze ciekawostke- że pierwsza i jedyna osoba która jezdziła spiderka poza mna oczywiście, był RAFJAN hm.Paweł156jtd napisał:Miodzio))))))))))))
z lakierem to cała historia- sam malowałem poprawki i polerowałem polerowałem pole...Tuti napisał:jedyne czego mi brakuje to okularow przeciwslonecznych, lezacych na kokpicie
piekna alfa
polerowales swoja gabka czy juz byl taki lakier?![]()
wszystko ręcznie dorabiane włącznie ze skórzaną tapicerka!AR_33 napisał:Rafał Jedno pytanie:
Te dywaniki są fabryczne, czy dorabiane, a jeśli tak to gdzie?
Rafał napisał:wszystko ręcznie dorabiane włącznie ze skórzaną tapicerka!
Sam dorabiam! - kupije w metrazu- i nagrzewnica do reki i jazda!AR_33 napisał:Rafał napisał:wszystko ręcznie dorabiane włącznie ze skórzaną tapicerka!
Powiedz gdzie takie rzeczy robią, bo poszukuję kogoś kto zrobił by mi wykładzinę w 33.
Fotele i inne elementy robią bez problemy, ale wykładziny nie chcą :|
Rafał napisał:Sam dorabiam! - kupije w metrazu- i nagrzewnica do reki i jazda!
To teraz wiadomo dlaczego ostatnio tak mało pisałeś na forumRafał napisał:Nio i rozpocząłem sezon!