[GTV] Alfa Romeo GTV 3,0 V6 24V wersja Lusso Marasa

Później zaczniemy jeszcze łysieć......:D ale co tam przynajmniej włosów nie trzeba będzie myć po ciągłym wkładaniu głowy pod zawias....:P

A przy okazji małe uaktualnienie w zeszłym miesiącu wymieniony komplet klocków hamulcowych ,komplet linek ręcznego (nowe włoskie) ,poduszka skrzyni biegów tu używka w bdb stanie ,ori już nieosiągalne.

Ostatnia edycja:
Dawno nie odkurzałem tematu a trochę się robiło jesienną i zimową porą zostały zakupione felgi 17'' telefony ori dla gtv wraz z praktycznie nowymi oponkami zimowymi Hanokook od forumowego kolegi areyoufine pozdrawiam przy okazji) z klamotów;
-wymieniony wahacz przód
-wymiana oleju i filtrów
Wiosna Lato
-wymiana węża klimatyzacji plus nabicie
-2016 08 29 wymiana komletnego rozrządu przy przebiegu 176 tys.
-wymiana cewki na nową boscha
Został trochę zawias tył do roboty chyba w tym roku ) komlet Koni str Leży i czeka również no i myślę nad customowym wydechem...:DIMG_20160901_162503.jpgIMG_20160901_162616.jpgIMG_20160901_162428.jpg

piękna maszynka :)

możesz zdradzić ile kosztowała renowacja skór?

Dziękować..:)
prawie 3 tysi..)całość wraz z boczkami..

No trochę bolało...ale półśrodki czasem bolą więcej

Hej. Pięknie ci pięknieje GTV. Też mam plan na zadbanie o mój przedlift:) Czy sprzedales fotele oryginalne?

Póki co moje plany to sprawna mechanika - rozrząd płyny itp. Sprzęgło trzeba rozruszać bo poślizguje. Potem estetyka oryginału + felgi 17/18. A potem. .. to od nowa rozrząd itp:)

Czyli koszta się szykują....Doradzę ci tylko ,że przy dobrym dojściu do podzespołów w trakcie prac sprawdzaj sobie na zapas czy coś nie można zrobić przy tej okazji jak np. masz dobre dojście.Ogarniesz mechanikę to pójdzie z górki...:D

Nie sprzedana , została i jeździ dalej .Witam po paru latach nieobecności na szanownym forum.

Dzięki staram się żeby taka była, niedługo wstawię jakieś aktualne zdjęcia.

Amortyzatory
Powrót