Alfa Romeo GT 1.9 JTD 150km

Maru93

Nowy
Auto
Alfa Romeo gt www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/56906-alfa_romeo_gt_1_9_jtd_150km-9.html
w środku czerwono-wiśniowa skóra na desce monitor z navi i tymi innymi duperelami system bose
na przyszłość może xenon i nakładki w macie na lusterka od wersji black line po 2008 roku
54.jpg

zapraszam do komentowania i podpowiedzi co tutaj można polepszyć
54.jpg

Ale piękna :) Gratuluje i zazdroszcze okrponie. Ja bym nic w niej nie zmieniał bo jest śliczna, tylko dwie drobnostki :) Zaciski na czerwono, bedzie genialny kontrast z kolorem felg i nakładki na pedały bo do tego wnętrza, aż prosi sie aluminium. Szerokości i niech służy.
aaaaa no i oczywiście klubowe rameczki :)

No polepszyć pare rzeczy można, jak dla mnie do gt pasują nakladeczki na lusterka chrom i siedzenia z black line czarna skora czerwone nici zresztą tak jak i kierownica ..... autko śliczne, choć drażni mnie wiśniowa skóra, ale to tylko moja opinia... każdy ma inny gust. ładna lala.....

co do lusterek są planowane i myślę że we wrześniu pod koniec uda się je zmienić ;) zaciski są na czerwono czego nie widać na zdjęciach i po zimie będą poprawione bo teraz nie ma sensu poszukuje też w necie navi oryginalnej ale nigdzie nie mogę znaleźć a co do foteli nie mogłem wybrzydzać bo auto sprawne i generalnie dobrym stanie więc fotele nie zniechęciły do zakupu :)

a ktoś wie czy da rade nagrać jakoś płytę z muzyką swoją i żeby działało normalnie, bo mi tylko oryginalne płyty chodzą...
Bo zapewne nagrywasz jako mp3, a radio ich nie odtwarza. Musisz nagrac płyte audio, np w Nero, masz coś takiego jak audio cd i wtedy zamisat 100 mp3 masz 13/14 tracków na płycie :P

Piękna!
I nieczęsto spotykane, a moim zdaniem najładniejsze czerwone fotele :D
Szkoda że czarna :P

zapraszam do komentowania i podpowiedzi co tutaj można polepszyć [img napisał:
http://www.forum.alfaholicy.org/images/imported/2009/02/54.jpg[/img]

Witaj w rodzinie GT, polepszaj tak żeby nie popsuć :)

no i teraz jest dylemat czy zbierać na chipa czy xenony
chip u fachowca
+ dobre żarówki
wyjdzie taniej ( spryski lamp , układ samopoziomowania , reflektory z soczewką --- kosztują troszkę )
i wg mnie lepiej
no ale jeżeli dużo więcej jeździsz po nocach ...

a to są firmy które robią chip bez hamowania przed i po ???

Amortyzatory
Powrót