P
Pingwin
Guest
myślę, ze czarna albo czerwona, widziana z bliska, odpowiednie fele itd... jakoś to będzie...
mnie żal stylistyki 159/brera. To własnie, wg mnie, powinni rozwijać... a nie motywy a la Kia/Toyota/bravo
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Yaris też się musiał opatrzec, żeby go zaakceptowac.
Co robili ludzie pierwotni, gdy słyszeli hałas za jaskinią?
-Brali dzidy w dłoń i biegli za jaskinię.
A co robimy dziś, gdy tylko pojawi się coś nowego?
-To samo, atakujemy
oby jeszcze wnętrze jakoś ratowało sytuację i oby jak najmniej gadżetów
Kwestia gustu. O gustach się nie dyskutuje.
Myślę, że nowe/odnowione modele po części przypominają 8C bo właśnie o to chodziło projektantom.
Mnie się osobiście podoba. Na pewno odświeży się trochę wygląd serii 14X.
To, że komuś podoba się nowa meganka, to niech spojrzy trochę bardziej obiektywnie. Kiedyś te auta nie były tak ładnie nakreślone linią jak AR w tym samym czasie. Teraz, dopiero Opel (insignia/corsa), Ford (ka), renault (megane, clio) zaczynają nakreślać linię bardziej zbliżoną do spokojnych łuków, jak to jest bardziej widoczne w Alfach od bardzo długiego czasu. Chcą, żeby auto wyglądało pięknie, o czym włosi pomyśleli ponad 10 lat temu....
Część z Was jak zobaczy to auto na żywo, na pewno zmieni zdanie na pozytywne![]()
Wystarczy spojrzeć na to ujęcie zamaskowanej 149 i patrząc na drogę za nią porównać jak piękna jest linia modelu 147....
http://images43.fotosik.pl/144/aa1c2996f0fbca88.jpg
A tak poza tym, to nie jesteśmy ani we Włoszech ani samymi Włochami. Może trzeba pomieszkać tam, a najlepiej urodzić się gdzieś w Milanie, żeby "poczuć" ich zdaniem to piękno?
O to właśnie chodzi- Alfa Romeo z Mediolanem w tej chwili nie ma nic wspólnego.
Tak fiergloo, zgadza się. Napisałem "gdzieś w Milanie", dlatego że nie chodziło mi, czy AR ma coś z tym miastem wspólnego czy nie. Chodzi mi tylko o jakiekolwiek miejsce we Włoszech.
A to że Mediolan przyszedł mi pierwszy do głowy, to prawdopodobnie dlatego, że Włosi jako naród są zakochani w modzie, a o Mediolanie mówi się jako "stolica mody"
Służę uprzejmie swoją osobą, i witam wszystkich po raz pierwszy.Mówisz, że tyle Mito jeździ już po ulicach. Masz na forum jakiegoś właściciela takiego autka?
Być może alfa ma jakiś zamysł w tym bo zwróćcie uwagę na to że teraz wiele aut "kipi agresją" poprzez wstawianie długich poziomych lamp ale powoli staje się to codziennością. Alfa była jedną z pierwszych, stylistyka Brery 159,156 nadal jest piękna ale może zaczyna się przejadać poprzez mutacje w innych autach.Okazuje się że klasyka,retro sa równie chętnie widziane (patrz sukces 500-tki) i być może AR pójdzie w tym kierunku(Mito troszkę jest retro).Na przykładzie zdjęć 149 na razie tego nie widzę ale trzeba poczekać i zobaczyć na żywo.Niech będzie pocieszna,pluszowa czy jak to tam ktoś nazywa byleby tylko nie była nijaka, taka sama jak cała fura aut na ulicach.