Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Z tak dużą dozą fantazji chyba nie powienines pisać o uczciwości ale choć niedosłownie to proszę:Wskaż mi gdzie napisałem, ze astra to stylistyczne arcydzieło. Zacytuj ten fragment proszę.
Jesli go nie znajdziesz, napisz proszę "przesadziłem, myliłem się, nie o to Kowalskiemu chodziło".
Wtedy będzie to uczciwe podejscie do dyskusji.
Od razu zastrzegam, z lenistwa nie chciało mi się śledzić całego tematu, więc nie wiem czy było, czy nie.
Czytając stronę Forzaitalia.pl podaję za nimi link http://www.mas.auto.pl/content/view/5371/
może ktoś się zdecyduje coś narysować.
Mam kontakt z jednym z uczestników konkursu, napisał, że chce przeczytać obiektywne oceny (cyt. "zostać zjechanym") nt. swojej pracy, jak dostanę jego pracę to wkleję linka na forum.Od razu zastrzegam, z lenistwa nie chciało mi się śledzić całego tematu, więc nie wiem czy było, czy nie. Czytając stronę Forzaitalia.pl podaję za nimi link http://www.mas.auto.pl/content/view/5371/ może ktoś się zdecyduje coś narysować.
Platforma Giulii to będzie wydłużona platforma Compact (a nie identyczna platforma jak Giuliettcie), która jest modularna, więc nie będzie większego problemu przy produkcji.Jak Bora tudzież Jetta.
a mi się podoba:
![]()
Zaprezentowano dziś wizję modelu Giulia QV (wg AutoExpress).
Przewidywana premiera w 2012 roku, kiedy to zastąpi model 159. Powstanie na płycie podłogowej Giulietty i będzie oferowana jako czterodrzwiowy sedan.
autoblog.it
więc nie będzie większego problemu przy produkcji.
:crazy_pilot:Wszyscy ci, którzy miło wspominają szalone wersje GTA sprzed kilku lat zapewne z radością powitają Giulię Quadrifoglio Verde, która (i tu niespodzianka) będzie najprawdopodobniej korzystała z silnika V6 Pentastar. Do silnika tego zostanie przeszczepiona technologia MultiAir i w rezultacie z pojemności 3,3-litra będzie on produkował ok. 300 KM mocy.
A może coś w ten deseń? :
A może coś w ten deseń? :