- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, Brera V6, Stelvio 2.0 Q4
Niedługo będziemy mieli nowe te zapadki
jeden z forumowiczów nad tym już pracuje ale na razie nie będę zdradzał szczegółów.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chcesz na aucie polerować hartowane szkło???na jakiś czas będzie musiała starczyć polerka na aucie,
To zapomnij od razu Ci radzę. Tego szkła ręcznie nawet papierem ściernym nie ruszysz. Żeby to wypolerować to musiałem się nieźle nayebać maszyną.Przejechać ręcznie jakąś pastą żeby wyczyścić co się da
Nie przesadzasz trochę? Więcej waży zalanie płynu spryskiwaczy do pełna :edziahaha:dodatkowe kilogramy z przodu mi się nie widzą. I tak już czuć masę przy każdym manewrze na ciut większej prędkości
Powiedzmy, że nie chcę zwiększać tarcz bo nie i koniec. Mam kaprys, focha - nazwij jak chcesz. Chcę bardziej wydajne małe tarcze i klocki. Kto "bogatemu" zabroni![]()
Nie przesadzasz trochę? Więcej waży zalanie płynu spryskiwaczy do pełna :edziahaha:
Ale chcę mieć Alfę zrobioną po swojemu i tyle. Uznajcie, że jestem idiotą (może i jestem), frajerem i co tam jeszcze, ale chcę tak jak chcę. Patrząc na całokształt ludzie robią tutaj głupsze rzeczy niż wstawianie małych drogich tarcz zamiast dużych w tej samej cenie. Nie wiem zresztą czy się to akademicką dyskusję nie zmieni bo mam jeszcze trochę rzeczy do ogarnięcia i możliwe że wstawię małe Brembo (w sensie tarczy) i jakieś sensowne klocki - zobaczymy jak budżet pozwoli. Poniżej szczegóły.