Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Masz na, myśli podanie 12v z aku na kompresor?Ja bym zaczął od sprawdzenia sprzęgięłka na kompresorze i przekaźnika od niego,
Masz na, myśli podanie 12v z aku na kompresor?
Dzięki [emoji106]Tak sprawdzisz najszybciej czy jeszcze żyje.
- - - Updated - - -
Możesz też "przedzwonić" miernikiem czy nie ma przebicia na masę
Sprawdziłem... ma przebicie do masy...tzn. piszczy po zwarciu tego pinu we wtyczce kompresora i masy auta ... Czy to oznacza padniętą cewkę kompresora?Tak sprawdzisz najszybciej czy jeszcze żyje.
- - - Updated - - -
Możesz też "przedzwonić" miernikiem czy nie ma przebicia na masę
Na to wychodzi i dlatego pali bezpiecznikSprawdziłem... ma przebicie do masy...tzn. piszczy po zwarciu tego pinu we wtyczce kompresora i masy auta ... Czy to oznacza padniętą cewkę kompresora?
Alfa jeździ i ma się dobrze. Na gazie zrobiłem już 10000 km, spalanie równe 10 litrów lpg- jak dla mnie bajka
Byłbym niezmiernie wdzięczny[emoji6][emoji106]Muszę pokopać u siebie ale chyba mam zapas tylnych lamp.
Najlepiej dolny wąż, bo to najniższy punkt.
Jeśli masz ori chłodnicę, to będzie szybkozłącze, pytanie tylko czy przetrwało podobne operacje i mało delikatne rączki wymieniaczy. Obstawiam opaskę.