Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mierzyłem szczelinomierzem i 0,5 już wchodzi ciasno z oporem. 0,45 wchodzi normalnieO.K., dzięki Danus. Gregor, będę Ci bardzo wdzięczny!
Ja też zawsze dowiadywałem się już o wszystkich zlotach po fakcie...ale postanowiłem sobie sobie w tym roku, że będę odwiedzał wszystko co będę mógł[emoji846]Ja tu kurde zawsze wszystko przeocze - ro spotkanie w Tyrolu to jest coroczna impreza? Kto to organizuje?
Fajne fotki, dzieki za relacje!
Hehe, mój młody się załapał[emoji1787]Pokaż załącznik 287335
Świetne zdjęcie
Panowie, mam lekki problem z nawiewami. Kiedy nadmuch ustawiony jest w pozycji "na kierowcę" przez dłuższy czas, na ics wyskakuje ten komunikat o konieczności kontaktu z warsztatem i nie da się już zmienić kierunku nawiewów. Po ponownym odpaleniu działa już normalnie. Dzieje się tak tylko wtedy, gdy nadmuch ustawiony jest w w.w. pozycji
Dzięki mimo to za poradę[emoji6][emoji106]Masz problem ze sterowaniem klapami nawiewu - być może coś nie domyka / nie dostaje sygnału, że nawiew zmienił się na kierowcę. Osobiście nie miałem u siebie - co do naprawy niech się wypowie ktoś, kto miał![]()