pafka
Nowy
czyli w przypadku Q2 ten test się nie sprawdzi?Chodzi o mechaniczną czy elektroniczną??
Bo jak o elektroniczną to ten test jest oczywiście bez sensu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
czyli w przypadku Q2 ten test się nie sprawdzi?Chodzi o mechaniczną czy elektroniczną??
Chodzi o mechaniczną czy elektroniczną??
hehe, pomyśęChodzi o mechaniczną czy elektroniczną??
Bo jak o elektroniczną to ten test jest oczywiście bez sensu.
eQ2 jest elementem ESP-to właściwie nic innego jak inne oprogramowanie.
---------- Post dodany o godzinie 19:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:47 ----------
Kup sobie to
http://moto.pl/MotoPL/1,88571,8535059,Strucel_o_smaku_Ferrari.html
I wtedy wiesz czy jest Q2
Mam 159 z 2008 r. lipiec i mam Q2.
Jak kupowałem, to sprzedawca mówił, że po FL to już standard.
Może sprzedawca go wprowadził w błąd - trzeba będzie sprawdzić. Dzięki za info.
Nie sądzę, znamy się dość długo. Długo przed alfą.
Mam pytanie do posiadaczy tego silnika:
Jaki rozrząd jest zastosowany w 1750 TBi, łańcuch czy pasek ?
Z góry dzięki za odpowiedz.
Pozdrawiam Rychu
Ja stawiam na elektroniczną. To właściwie działa jak ASR ale wg jakiego klucza to nie wiem że jest inna nazwa dla tego. ASR z reguły działa do pewnej prędkości w dwójnasób -gdy jedno koło "mieli" to je hamuje gdy obydwa zamyka przepustnicę i zmniejsza obroty silnika. EQ2 powinno działać w całym zakresie prędkości (nie wiem jak z obcinaniem mocy silnika przy większych). Zresztą zima nie długo na sliskim na pewno zauważysz- gdy jedno koło "buksuje" słychac cykanie abs-u.