Wracając do "rozmowy", Koledzy ja kupując moją Alfunię wybierałem z kilku innych aut:focus, a6, zafira, ale w prawdzie rzeczy mało co nie kupiłem focusa, Pan się rozmyślił i ja wkurzony,dzwonię do żony że nie ma auta. Mój skarb wszedł do netu i znazł dwa bajeczne auta jednym z nich jeżdże, a druga alfunia była z radomia. Jak żona pokazała mi co znalazła ja jej krutko powiedziałem zdebil..... czy co... toć to auto którym jeżdż prawdziwi faceci, taki tekst słyszałem od klienta kupującego dla syna Fabie, a on przyjeżdżając nówka alfą jeszcze 1.6. po jeździe próbnej z tym klientem byłem w szoku i podziwu dla tego auta, ale cóż po co są marzenia.... niby nie spełnione, ale jednak po paru latach mam tę osobliwość i bardzo chwale jezdż pięć miesiecy około 3000 km miesięcznie i tylko lejeolej i benzynke i jeżdże, ale w końcu stawiam na warsztatby zrobić...... gumy stabilizatora. Polecam to auto jazda bajeczna i awaryjność???? Jaka awaryjność!!!!!! Pozdrawiam wpełni szczęśliwy z wyboru posiadacz Alfuniii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: