Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Do pierwszego deszczu. Jak nie będziesz widział drogi zmienisz zdanieDla mnie osobiście minimum 6000 max 8000 niech już to wpada w lekki błękit.
Ale czemu, za ksenon w zwykłej lampie? Tak można zawsze stracić. Pisząc o 5000 miałem na myśli względy praktyczne, jak ww. jest to światło o barwie najbardziej zbliżonej do światła dziennego.Za 5000 straciłem dowód , nawet szybko poszło
Mam takie same lampy jak u kolegi Piotrka , nie ważne czy 4300 czy 8000 w obu przypadkach zabierają dowód taka lampa jest wyłącznie przystosowana pod tradycyjna żarówkę i tylko soczewka pod zwykła żarówkę jest legalna w takiej lampie
4300 nie rzuca się tak w oczy , można oczywiście nabyć legalne soczewkowe homologowane lampy z GTA i mieć problem z głowytylko ta cena
Umył byś ją nie przystoi
oogieńPokaż załącznik 193681 Pokaż załącznik 193682 dzisiaj odebrałem kolektor..po założeniu i przejażdżce przepływka nie wytrzymała ciśnienia i wybuchła ������ trzeba będzie w bardzo szybkim czasie poszukać kogoś sensownego kto wystroi mi AR. Bo nie zamierzam co chwile kupować przepływek i ich wysadzac ;p