[156] Alfa Romeo 156 3.0 V6 24V

4300 jest ok, ale 5000 jest zdecydowanie lepszy. Nie tylko w mojej opinii

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Dla mnie osobiście minimum 6000 max 8000 ;) niech już to wpada w lekki błękit.

Za 5000 straciłem dowód , nawet szybko poszło
Teraz mam 4300 i nie ma problemu , radzę przemyśleć temat 5000 wpada w odcień niebieskiego , 4300 to raczej bezpieczna i beztresowa jazda a jak dla mnie to 4300 świeci lepiej i nie męczy tak wzroku , 5000 wygląda świetnie na samochodzie ale dużo z tym problemów

zamierzone bylo 4300k.i tak już zostanie..dzisiaj wrzucam lampy na samochod zobaczymy jak będą lezaly :P

Dla mnie osobiście minimum 6000 max 8000 niech już to wpada w lekki błękit.
Do pierwszego deszczu. Jak nie będziesz widział drogi zmienisz zdanie ;)

Za 5000 straciłem dowód , nawet szybko poszło
Ale czemu, za ksenon w zwykłej lampie? Tak można zawsze stracić. Pisząc o 5000 miałem na myśli względy praktyczne, jak ww. jest to światło o barwie najbardziej zbliżonej do światła dziennego.

Mam takie same lampy jak u kolegi Piotrka , nie ważne czy 4300 czy 8000 w obu przypadkach zabierają dowód taka lampa jest wyłącznie przystosowana pod tradycyjna żarówkę i tylko soczewka pod zwykła żarówkę jest legalna w takiej lampie
4300 nie rzuca się tak w oczy , można oczywiście nabyć legalne soczewkowe homologowane lampy z GTA i mieć problem z głowy :) tylko ta cena

Ostatnia edycja:
Mam takie same lampy jak u kolegi Piotrka , nie ważne czy 4300 czy 8000 w obu przypadkach zabierają dowód taka lampa jest wyłącznie przystosowana pod tradycyjna żarówkę i tylko soczewka pod zwykła żarówkę jest legalna w takiej lampie
4300 nie rzuca się tak w oczy , można oczywiście nabyć legalne soczewkowe homologowane lampy z GTA i mieć problem z głowy :) tylko ta cena

Przecież te lampy co ja mam są ori z gta ;)

- - - Updated - - -

Umył byś ją nie przystoi

Na wiosnę ;)

DSC_3140.jpg DSC_3138.jpg dzisiaj odebrałem kolektor..po założeniu i przejażdżce przepływka nie wytrzymała ciśnienia i wybuchła ?????? trzeba będzie w bardzo szybkim czasie poszukać kogoś sensownego kto wystroi mi AR. Bo nie zamierzam co chwile kupować przepływek i ich wysadzac ;p

Wygląda naprawdę imponująco. W pierwszej chwili myślałem, że to oryginał, a potem się przyjrzałem- piękna rzecz. Daj znać co z tymi przepływomierzami. Gdybałem sobie "co by było gdybym kupił przepustnice o większej średnicy", ale zapomniałem że jest jeszcze przepustnica i wszystko spięte "elektronicznym mózgiem".

Amortyzatory
Powrót