• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa Romeo 156 2.0 vs 2.5

Ja mam co prawda 145, ale teraz szukając samochodu byłaby to właśnie 156 2.5 V6.
Jeśli kupisz 2.0 po pewnym czasie będziesz czuć niedosyt i zaczniesz żałować, że nie kupiłeś 2.5:).

Pozdrawiam!

Ja mam co prawda 145, ale teraz szukając samochodu byłaby to właśnie 156 2.5 V6.
Jeśli kupisz 2.0 po pewnym czasie będziesz czuć niedosyt i zaczniesz żałować, że nie kupiłeś 2.5:).

Pozdrawiam!

kupisz 2.5 i po pewnym czasie bedziesz czuł niedosyt i zaczniesz załowac ze nie kupiles 3.2 :D

kupisz 2.5 i po pewnym czasie bedziesz czuł niedosyt i zaczniesz załowac ze nie kupiles 3.2 :D

Kupisz 3.2 i zacznie zalowac ze zes odrazu konwersji na 3.7 w autodelcie nie zrobil...:D

Jeśli kupisz 2.0 po pewnym czasie będziesz czuć niedosyt i zaczniesz żałować, że nie kupiłeś 2.5.
dokładnie, wiem to po sobie... teraz żałuję :) mimo że na swoją 2.0 nie narzekam, z awarii to chyba tylko termostat wymieniłem przez prawie 2 lata...

Amortyzatory
Powrót