edhel
Moderator
Ale się jaracie tymi 155tkami
Ja nie rozumiem[emoji38]hehehe
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Ja nie rozumiem[emoji38]hehehe
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
spać nie można było tak chrupanie rdzy niosło po wodzie że trzeba było się upić żeby tego nie słuchaćto musialo wtedy juz ladnie byc slychac odgłos rdzewiejącej blachy
Załatwione[emoji38]Dzwoniłem po sklepach rozpórki do v6 juz niema ... zaczyna mnie ta 155 denerwować nic nie można już ciekawego do niej kupić tylko rzeźba została,jak wpadnę na pomysł kupna jeszcze jednej starej alfy to proszę aby ktoś mnie uderzył mocno w twarz![]()
Ale to Cię nie powinno dziwić, od dawna wiadomo że 155 jest modelem w którym się samemu robi/rzeźbi bo mało co jest już dostępne. Jak byłem 2 lata temu w Carserwisie to facet zrobił wielkie gały zdziwiony że to w ogóle jeszcze jeździ...Dzwoniłem po sklepach rozpórki do v6 juz niema ... zaczyna mnie ta 155 denerwować nic nie można już ciekawego do niej kupić tylko rzeźba została,jak wpadnę na pomysł kupna jeszcze jednej starej alfy to proszę aby ktoś mnie uderzył mocno w twarz
to jest do TSaDla tych co się znają czy ta może pasować do v6 ?,wyglada inaczej niż sparco
http://www.inter-rally.pl/product-po...-1733-OMP.html
Biorę jeden tylko jak to u ciebie kosztuje i co wchodzi w skład zestawu?Jakby coś to mam 2 zestawy rozrządu do V6 z mechanicznym napinaczem.
Jakby coś to mam 2 zestawy rozrządu do V6 z mechanicznym napinaczem.
pasek z jakiego roku produkcji ?
Co to jest upg ?
Ostatnio kupowalem na szrocie Ital-car albo ital-auto na ul potrzask w KRK
W
Uszczelka Pod Głowicą
To nie sa tanie rzeczy![]()