• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[147] Alfa Romeo 147 - moja nowa miłość.

Zmieniarka jeszcze nie przyszła, ale byłem dziś w T-mobile po dublikat karty w celu umieszczenia jej w connect navi - no i jestem bardzo mile zaskoczony funkcjonalnością dwóch tych samych numerów ;)

problem rozwiązałem sam. Byłem już nawet umówiony z warsztatem audio, nie dało jednak mi to spokoju więc jeszcze raz wszystko przejrzałem i okazało się że bezpiecznik w radiu się spalił - po wymianie już wszystko wróciło do normy :) więc teraz mogę zająć się odpowiednim montażem zmieniarki ;)

Wieeem fotografem nie będę, aparat pożyczyłem :D Bella nie była myta ... chciałbym juz wiosnę :E

zmieniarka zamontowana ale pojawił się problem... słychać dzwięk ale strasznie cicho i strasznie "charczy" ... masę mam, wszystko powinno być ok :) boje się że podczas wkładania navi mogłem uszkodzić kabel ze zmieniarki ... jakieś pomysły ?

IMG_20160708_101515.jpgostatnio bella wiernie służyła parze młodej w najważniejszym dla nich dniu :)

Amortyzatory
Powrót