• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[147] Alfa Romeo 147 - moja nowa miłość.

Elvis

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147
Witam jestem tutaj nowy :) Miałem kilka typów jak Peugeot 307CC, Renault Megane II CC, AR.
jak ją zobaczyłem to wybór był prosty :) odrazu się w niej zakochałem :) wcześniejsze moje autka to Punto I i II, Peugeot 206cc, Honda Civic VII. Ale to do Alfy chyba poczułem największy "pociąg"

Oto ona :

Alfa Romeo 147 FL 05r. 1.6 16v 105KM
przebieg 95000 udokumentowany. Wszystko zostało wymienione przez poprzedniego właściciela.

Wyposażenie:

ABS
ESP
SRS
Alufelgi
Skórzana tapicerka
Podgrzewane przednie fotele
6 x Air Bag
Klimatyzacja dwustrefowa
Centralny zamek
Elektrycznie sterowane szyby x2
Multimedialna wielofunkcyjna kierownica
Przyciemniane tylne szyby
Elektrycznie sterowane lusterka
Dzielona tylna kanapa z podłokietnikiem
Connect Navi
Wielofunkcyjna kierownica

Zdjęcia(fotki poprzedniego właściciela):

Pozdrawiam.

No proszę, siostra bliźniaczka. Silnik ten sam, nawet przebieg podobny... Pomyśl nad większymi kołami na lato, te będą idealne na zimówki. W podpisie masz moją, zobacz jak auto zmienia się po przesiadce na 17 cali :D życzę dużo bezawaryjnych kilometrów, pozdro!

Gratuluje zakupu i jak kolega wyżej mówił daj większą felgę i będzie miód malina. Fajne wnętrze Dbaj o nią:)

felgi muszą poczekać do wiosny :) wtedy coś będę szukać. Na tych balonach też się fajnie jeździ imo. :cool:

Gratulacje. Fajne wyposażenie:) nic tylko dbać i jeździć. Fakt jakieś fajne koło by się przydało:)

Zapraszam do siebie:)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Byłem wczoraj w Ganinex w katowicach w sprawie zmiany softu connect navi (chciałem żeby przerobic CD na CD Mp3, podobno się da). Zabrali auto - sprawdzili i stwierdzili że nie da się ponieważ nic w ?bazie? nie mają takiego ... . Zostaje mi w takim razie kupno zmieniarki, daje to rade ? :>

Albo szukanie radia ori mp3:) chyba że koniecznie chcesz zostać z navi.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Zmieniarka yatour daje rade, używam i jestem zadowolny. Zamontujesz w schowku, nie będzie nic widać ;) nie wiem jak z ich współdziałaniem z navi ale chyba się da

wiem, wiem :) bo je już oglądałem. Chodziło mi tylko o to czy sprawdzają się w życiu codziennym :D

Na aukcji z tymi zmieniarkami Yatour pokazane są radia z którymi współpracują i nasze nawigacje z siódemek również :)

dokładnie to są te wtyczki 8pin pasujace do wszystkich - fiat, lancia, Alfa, prócz ICS czy jakoś tak ... :)

Amortyzatory
Powrót