• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa Romeo 147 1.6 TS

Co do szyb to kwestia gustu, mi się podobają albo delikatnie przyciemnione wszystkie lub też delikatne przejścia, ale tylko w kombi. Najbardziej kłuje mnie w oczy, gdy w sedanie jest przyciemniony tył w drzwiach, hatchback jak Twój i 3D to jeszcze jest w miarę, ale i tak wolałbym całość. U mnie w galerii masz pokazane jak to wygląda w tym samym kolorze i efekt jest chyba lepszy, ale wiadomo - coś za coś. Ekstra wygląd i ryzyko straty dowodu większe... A co widzenia wewnątrz to nie wiem jaką masz folię z tyłu, ale u mnie całość jest tak dobrana, że widać ładnie twarz kierowcy i pasażera (z tyłu oczywiście też) a komfort też uległ poprawie (mniej nagrzewa się wnętrze, bla bla).

Racja, to kwestia gustu. Ja wybrałem specjalnie średnie folie żeby w słoneczny dzień lub w nocy, bądź pod odpowiednim kątem wydawały się bardzo czarne, a w pochmurną pogodę były bardziej delikatne i prześwitywały.
Może gdzieś podczas jakiegoś spotu będziemy mieli okazję stanąć obok siebie i porównać, a konkluzja będzie pewnie taka, że obie Alfy są piękne :)

piękna 147 w tym kolorku,a te 1 zdjęcie jest super.Nie ściągaj foli z tylnych szyb tylko oklej jeszcze przednie najjaśniejszą folią-będzie super efekt

ladne zdjecia i jeszcze ladniejsze auto

fajny kolor - tez bym taki chcial

Moje dwie ślicznotki po solidnym pucowaniu :)

116.jpg

Alfa ciągle na sprzedaż gdyby ktoś się przypadkiem czaił ;)

PW do autora tematu i zarazem właściciela tej pięknej Belli wysłane. Mam nadzieję że się dogadamy ;)

Kurcze, szkoda że sprzedajesz, bo ja ostatnio kupiłem, a widzę zdjęcia pod M1, to by się można spotkać, bo mam ten sam kolorek haha :D

Przecież ciągle jeszcze możecie się spotkać pod tym M1 bo przecież z tego, co mi wiadomo to jeszcze tę czerwoną Bellę posiada...

właśnie chwilę po napisaniu tego spojrzałem że ogłoszenie jeszcze wisi :D Trzeba się zgadać jakoś

Hehe, nie widziałem że pisaliście. Auto miałem schowane na parkingu strzeżonym pod biurem, a teraz stoi pod domem i odłączyłem aku w oczekiwaniu na kupca zatem do M1 to już nie bardzo, chyba że podjedziesz do mnie na Strzeszyn ;)

Na Strzeszyn to mi baaardzo grubo nie po drodze :D Jeszcze gdyby było lato, to pewnie, bo się nad jezioro jeździło, ale teraz to już nie bardzo ;) A tak przy okazji, masz na niej 17stki założone, nie?

No widzisz, bella stała pod firmą na Ratajach, ale przyjechałem nią pod dom żeby się nie czuła osamotniona ;)
Felunek owszem, 17 cali.

No i stało się, Alfa ma nowego właściciela.
Ostatnie zdjęcie przed odjazdem, kupujący jest ponoć pedantem i lubi dbać o auto więc tym bardziej jestem spokojny o Bellę :)
Nie ukrywam, że łezka w oku się zakręciła gdy moja czerwonka zniknęła za zakrętem...

67.jpg

Teraz czas na nową przygodę, tym razem z inną marką o sportowym zacięciu. Nie mówię jednak Alfie definitywnie żegnam, zwłaszcza że zawsze mam do dyspozycji 156 mojej Mamy gdybym zatęsknił za włoszczyzną ;)

Amortyzatory
Powrót